Bel: 0519 - 222 600 - ma t/m vr 08:00 - 17:00 uur of mail naar info@company7.nl

Veiligheidsscherm
Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm Veiligheidsscherm

 

 Altijd je eigen contactpersoon (Gerbrand)
 Gratis verzending vanaf €99,00 (NL en BE)
 Gratis bestandscontrole
 Veel producten met spoed leverbaar
 Standaard geprint met UV bestendige inkten
 Productie in Dokkum, Friesland
 Keuze: eigen bezorgdienst of DHL
 Showroom voor persoonlijk advies
 Eigen installatie service (geheel Noord-Nederland)

 Je kunt het bestand ook uploaden na je bestelling!

 

 

Veiligheidsscherm

 8,9 uit 953 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 15,00 Incl. BTW: € 18,15

* Verplichte velden

Veiligheidsscherm


Een Veiligheidsscherm voor bv een bestelbus, (bedacht door Bouwgroep Dijkstra Draisma) nu ook online te bestellen voor elk bedrijf in Nederland, België en Duitsland!

Dit veiligheidsscherm geeft bescherming tegen overdracht van het coronavirus. Met dit safety scherm kun je veilig met elkaar blijven communiceren.


Levertijd 2 werkdagen
Wij produceren dit artikel dagelijks in Dokkum = altijd voorraad
Materiaal is flexibel zoals zeil, dus niet zoals plexiglas
Past in elke auto, 3 verschillende formaten verkrijgbaar
Uniek in Nederland, nergens anders te bestellen!
Inhoud: scherm met 4 ringen+ 4 spanners

Productbeschrijving

Details

Veiligheidsscherm

Creëer transparante afscheidingen voor een veilige werk- en leefomgeving met een veiligheidsscherm gemaakt van Pet-GAG 0,4 mm. Geschikt voor op kantoor, in de winkel of op een school. Geleverd met zeiloog in iedere hoek en daardoor eenvoudig op te hangen.

Eenvoudig op te hangen

Het veiligheidsscherm is voorzien van zeiloog in iedere hoek. Je hangt het scherm eenvoudig op met behulp van tie-wraps of een spanner met spinhaak.

Extra voordeel

Door vaste formaten profiteer je van extra scherpe prijzen. Hierdoor zijn de veiligheidsschermen ook ideaal voor tijdelijke toepassingen. Je hebt keuze uit drie standaard formaten: 120 x 90 cm, 120 x 45 cm en 90 x 60 cm.

 

Friese bouwer bedenkt coronascherm’

Dijkstra Draisma ontwikkelt speciale maskers voor op bouwhelmen om besmetting met corona tegen te gaan. Bij gebrek aan mondkapjes moest er iets gebeuren, vond de Friese bouwer. “De bouwvakkers zijn er blij mee", zegt planner en personeelsfunctionaris Wibo Douma.

‘Kan niet bestaat niet.’  Dat is het motto van Dijkstra Draisma. Want of het nu over slimmere warmtepompen gaat of over metselrobotten, de Friese bouwer verzint het. Nu was het timmerman Johan Dunnewind die prompt met een voorstel kwam om bouwvakkers in busjes beter te beschermen tegen verspreiding van het coronavirus.

“Ik kan wel een soort tussenschot plaatsen”, stelde hij voor toen corona ook een carpoolprobleem werd voor bouwvakkers. Thuis was hij al een beetje aan de gang geweest en van het één kwam het ander: alle busjes van Dijkstra Draisma worden nu met speciale plexiglasschermen uitgerust.

Drie bouwvakkers in een busje

“Maar drie bouwvakkers in een busje is wel het maximale aantal”, zegt Wibo Douma, projectleider en personeelsfunctionaris bij Dijkstra Draisma. “Achterin kun je namelijk maar vanaf één kant instappen. Sowieso stimuleren we onze mensen zoveel mogelijk met eigen vervoer te komen als dat kan.”

Bij een scherm voor in de busjes blijft het niet. De vondst van Dunnewind inspireerde Douma ook eens achter de computer te kruipen. “Op bouwplaatsen bleef het risico op besmetting namelijk aanwezig. We moesten iets doen, vond ik.”

Economische motor

Onderaan de streep is het voor iedereen van belang dat de bouw opgewassen is tegen corona, vindt Douma. “De bouw is onze economische motor. Die moet doordraaien. Ook de jongens hebben er niets aan als die motor stilvalt, want dan komen zij zonder werk te zitten.”

De 55-jarige planner werkt al bijna veertig jaar bij het Friese bouwbedrijf. Dit heeft hij nog nooit meegemaakt. “Na stikstof en PFAS is het wel een gepuzzel, maar met onze moraal zit het juist heel goed. Bij iedereen komen nu alle sterke punten boven drijven. Er is geen gemor, geen gemekker, iedereen gaat ervoor.”

bron: cobouw.nl

Foto's teksten van;

vakmedianet

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.

 

 

Volle bouwvakkersbus levert forse boetes op, 390 euro per inzittende

Leeuwarder Courant: Jaap Hellinga • 3 april 2020, 07:17 • Economie
Timmerman Johan Dunnewind de Dijkstra Draisma Bouwgroep bedacht een andere oplossing. Hij ontwierp doorzichtige tussenschotjes voor tussen de passagiersstoelen. Daarmee is hij nu het complete wagenpark van het bouwbedrijf uit Bolsward en Dokkum aan het uitrusten. Zeker zeventig wagens, schat planner Wibo Douma.

 

Bescherming in de bouwvakkerbusjes
Bescherming in de bouwvakkerbusjes

 

Drie mensen in een busje de max, vinden bouwbedrijven

,,Mar wy tinke dat trije minsken per buske wol de max is’’, zegt Douma. ,,We komen hele creatieve oplossingen tegen’’, meldt de arbeidsepidemoloog. ,,Maar we weten niet of alles veilig is.’’ De planner van Dijkstra Draisma beaamt: ,,Der is in soad net dúdlik.’’

Gehele artikel: https://www.lc.nl/economie/Volle-bouwvakkersbus-levert-forse-boetes-op-390-euro-per-inzittende-25527238.html 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: