Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Magneetfolie

Magneetfolie online kopen bij Company7 - Magneetfolie voor op de Auto? - Goedkoop magneetfolie kopen, magneetfolie, zelfklevende folie op rol of voor de auto. Wij verkopen het!

Wanneer een tijdelijke reclameboodschap via een metalen ondergrond de wereld ingestuurd moet worden, dan bieden wij u een uitstekende mogelijkheid: Company7 magneetfolie. Dit flexibele materiaal, bedoeld voor het overbrengen van semi-permanente reclameboodschappen, is uiteraard terug te vinden op de metalen flanken van bedrijfsauto´s.

Magneetfolie is een zeer soepel materiaal, opgebouwd uit synthetisch rubber met een gladde vinyl toplaag. Het product hecht perfect op ferro-metalen ondergronden. Wanneer de boodschap zijn dienst heeft gedaan laat het zich makkelijk verwijderen zonder enig spoor achter te laten. Magneetfolie
wordt toegepast in/op; Autopanelen, planborden, posters, kinderspeelgoed en -spelletjes en prijskaarten.

Magneetfolie van Company7

- Goedkoop en makkelijk online te bestellen
- Hoge kwaliteit opdruk
- Gratis verzending vanaf 100,00 Euro
- Gratis bestandscontrole
- Geen extra kosten alleen prijs + btw 
- Kwaliteits materialen, folie 

Magneetfolie is perfect voor magneetborden, magazijnstellingen, archiefkasten en machines. Kies uit twee diktes: 0,85mm of 0,3mm. Magneetfolie van 0,85mm heeft een witte PVC toplaag en wordt UV geprint. De folie met een dikte van 0,3mm wordt latex geprint en heeft een witte polyester toplaag. Magneetfolie met een dikte van 0,3mm is niet alleen goedkoper, maar heeft ook een hogere printkwaliteit. Voor voertuigen adviseren wij om gebruik te maken van Magneetfolie van 0,85mm. Let op: Indien u magneetfolie op uw voertuig plakt, gaat het materiaal na 2 dagen een permanente hechting aan. Magneetfolie is uitsluitend geschikt voor bevestiging op een vlakke ondergrond van onedel metaal.