Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Staand textielframe
Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe Staand textielframe

 

 

Staand textielframe

 9 uit 1007 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 250,00 Incl. BTW: € 302,50

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden

Het Staand Textielframe is verkrijgbaar met een dikte van 80mm,


Bij het Staand Textielframe kies je uit twee soorten doek: Dekostof of Structex;


Dekostof, hét textieldoek voor indoor toepassingenDekostof kenmerkt zich door krachtige kleuren, een matte uitstraling en is bij uitstek geschikt voor indoortoepassingen. Het is een van de meest verkochte doeksoorten. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het licht te weerkaatsen. Door onze sublimatie printtechniek trekken de kleuren in de weefsels van het doek. Hierdoor is Dekostof licht- en waterbestendig en kan het zelfs gewassen worden op 30 graden en gestreken op 1 stip. Dekostof is een dichte, brandvertragende textielsoort en is daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes. De stof voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.


Structex: stof met structuur


Structex is gemaakt van polyester en het heeft een natuurlijke look. Bovendien is het ook nog eens geluidsdempender dan vergelijkbare stoffen. Structex is daarnaast wasbaar en strijkbaar. Structex is een gestructureerde stof van een zwaardere kwaliteit. In combinatie met de een hoogwaardige print komt de boodschap tot leven. In groot of klein formaat: een Structex doek maakt indruk! Brandveiligheid is op steeds meer plekken een belangrijk item. Met Structex hoef je je hierover geen zorgen te maken, omdat het een B1-certificering heeft. Het materiaal is moeilijk ontvlambaar, waardoor brand zich minder snel verspreidt.


VoileVoile is een extreem transparante polyester doeksoort met matte uitstraling en een hoge doordruk van > 95%. Hierdoor levert het een bijzonder effect op. Voor een maximaal effect raden we aan veel contrasten te gebruiken in je ontwerp. Bestel nu jouw voile met afwerking op maat. Voile is uitermate geschikt om subtiel een scheiding aan te brengen. We kunnen de voile doeken voorzien van tunnels, zodat je deze eenvoudig op kunt hangen. Voile zorgt in een interieur overdag voor privacy, maar maakt het mogelijk om toch van binnen naar buiten te kijken.
Dekostof Antibacterieel


Dit textieldoek met antibacteriële coating doodt 99,9% van de bacteriën binnen 24 uur. Voorkom hiermee verdere verspreiding van bacteriën. Het soepele polyester doek is in combinatie met een platte pees perfect voor gebruik in scheidingswanden 
 


Productbeschrijving

Details

Specificaties dekostof

 

Specificaties structex

 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden