Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Fotobehang
Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang

 

 

Fotobehang

 9 uit 1030 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 17,50 Incl. BTW: € 21,18

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden

"Fotobehang op de muur is gewoon veel mooier!"


Fotobehang - Fotobehang van Company7 - De beste kwaliteit online! Onderstaand is de prijs van fotobehang per m2, deze past zich automatisch aan als u uw gegevens hieronder in CM's invult - Fotobehang Airtex, enkelzijdig Full color geprint met de hoogste mogelijk kwaliteit!

Kan tot 496 cm uit in 1 stuk geprint worden
Haarscherpe fotobehang met grijze achterzijde
Brandvertragend: B1
Verschillende opdrukken is geen probleem
Verzendkosten vanaf €100,00 GRATIS
Kan schoongemaakt worden met milde sop
Levertijd 5 werkdagen
TIP: bestel iets meer ivm mogelijk snijverlies tijdens plakken, dus als voorbeeld 200x200cm; bestel je 205x205cm

Heb je geen hoge resolutie foto? Kijk dan op "DepositPhoto", en geef ons, na je bestelling van het foto behang, het nummer ID van de foto door (reageren op de orderbevestiging) en wij zorgen dat deze foto op je behang wordt geprint! (uiteraard sturen we nog een voorbeeld)

Productbeschrijving

Details

Fotobehang, superscherpe prijs en print!

Materiaal: Airtex. Deze doeksoort wordt voornamelijk toegepast als fotobehang en heeft veel meer voordelen dan standaard papier- en vinylbehangsoorten. Door de eigenschappen is het materiaal ideaal voor publieke ruimtes bijvoorbeeld in ziekenhuizen, kantoren, showrooms, winkels enzovoort. Ook voor beursstands is dit een populair product.

Ontwerp je eigen fotobehang, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van jouw opdrachtgever. Ons fotobehang is voordelig, snel aan te brengen en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Koop je afbeelding online en laat deze printen op je eigen fotobehang, via DepositPhotos kun je ontelbare foto's online vinden en deze op hoge resolutie bestellen!

Behang met eigen ontwerp bestaat uit een mix van vinyl met een papieren backing. Ideaal voor alle oppervlakken, milieuvriendelijk en gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Verkrijgbaar in rollen tot 500cm breed en lengtes tot wel 50 meter.  Ontwerp gepersonaliseerd behang voor elke wand, in elke afmeting. Ons assortiment wandbekleding biedt oplossingen voor ieder project.

Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex®. Airtex® is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. Het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast. Airtex® is ook verkrijgbaar in een PVC-vrije, milieuvriendelijke variant.

Specificaties

Materiaal: Airtex®: PVC | 
Gewicht: Airtex®: 330 gr./m²
Brandwerend: B1
Bedrukking: UV print enkelzijdig
Max. breedte: 500 cm, print tot 496 cm 

Textuur: Mat, lichte structuur
Afwerking: Schoonsnijden
Toepassing: Wallcovering / behang
Indoor/outdoor: Indoor
Waterafstotend: Ja
Translucent: Nee
Extra: 100% Europees product

 

Goedkoop fotobehang laten bedrukken! - Company7, ook voor fotobehang!

Fotobehang plakken? Rol de print op zodat u deze van links naar rechts af kunt rollen. Saus de wand royaal in met behanglijm voor zwaar behang. Plaats de print links boven op de wand en rol de print af. Als deze over de hele lengte van de wand bovenin is vastgeplakt dan strijkt u vanuit het midden naar beneden. Als de hele wand geplakt is kunt u de randen bijsnijden.

Wilt u een fotobehang wand van een nieuwe print voorzien: verwijder dan eerst de oude print. Fotobehang op fotobehang plakken is niet mogelijk. Zelfs met een voorstrijkmiddel hecht de print niet.

 

Fotobehang van Company7: de ideale blikvanger in de publieke ruimte! 

Met fotobehang van Company7 ben je verzekerd van de beste kwaliteit online. Ons fotobehang is voordelig, makkelijk aan te brengen en breed inzetbaar. Door de keuze voor kwaliteit haal je met fotobehang een duurzame oplossing in huis. En zoals je van ons gewend bent mag je ook bij dit product rekenen op een haarscherpe print in full-color.

Voor ons fotobehang maken wij gebruik van het materiaal ‘airtex’. Deze doeksoort wordt voornamelijk toegepast als fotobehang en heeft veel meer voordelen dan standaard papier- en vinylbehangsoorten. Door de eigenschappen is het materiaal ideaal voor publieke ruimtes zoals ziekenhuizen, kantoren, showrooms, winkels enzovoort. Ook in beursstands is dit product een graag geziene gast.  

Lengtes tot 50 meter
Uiteraard ontwerp je zelf het behang met opdruk van een bedrijfslogo, een uniek design of een inspirerende afbeelding. Fotobehang van Company7 is ideaal voor alle oppervlakken, milieuvriendelijk en gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Dit mooie product is verkrijgbaar in rollen tot 500cm breed en lengtes tot wel 50 meter. 

Zeker voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij airtex. Dit doeksoort is eenvoudig en naadloos aan te brengen. Het materiaal scheurt niet, kreukt niet en is brandvertragend en krasvast. Airtex is ook verkrijgbaar in een PVC-vrije, milieuvriendelijke variant. Overtuigd van dit mooie product? Bereken hier je prijs en ontwerp je gepersonaliseerd behang voor elke wand en in elke afmeting. Company7: je blijft er plakken!

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: