Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Foto op canvas

Foto op canvas: zowel binnen als buiten een persoonlijke touch! 

Foto op canvas leveren wij met 2 werkdagen, wij printen je foto op canvas met UV bestendige inkten dus je krijgt de aller-mooiste kleuren op je canvasdoek en wij leveren canvasdoeken ook nog tegen de laagste prijzen online!

Wie kent hem niet. Die mooie foto van de kinderen, een bijzondere vakantieherinnering of een foto van je hond: alles komt prachtig tot leven op een canvasdoek. De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een waar kunstwerk.

Voor een relatief beperkt bedrag is het al mogelijk om een prachtige blikvanger in huis te halen. Canvasdoeken zijn niet voor niets al jarenlang een geliefd item in veel huiskamers. Sindskort mag je daar de tuin, het balkon of de buitenmuur aan toevoegen. Dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames is het nu ook mogelijk om je canvasdoek buiten te hangen. Je afbeelding wordt middels een UV-print op dik zeildoek gedrukt en handmatig gespannen op een geimpregneerd houten frame met een dikte van 18mm. Zo hoef je ook in de zomer je favoriete foto niet uit het oog te verliezen.

Groot aantal fotoproducten
Zoals je gewend bent van Company7 zijn ook onze canvasdoeken in diverse formaten verkrijgbaar. Zo heb je voor ruim 20 euro al een canvasdoek van 60x40cm, welke geschikt is voor indoor gebruik. Maar ook een groot en opvallend doek van 150x100cm is verkrijgbaar in ons assortiment. Is canvas niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, want Company7 heeft een zeer uitgebreid assortiment aan fotoproducten. Kijk hier naar de mogelijkheden en vind de juiste bestemming voor die ene bijzondere foto!   

Foto op canvas - Je allermooiste foto's laat je printen op canvas, canvasdoek van Company7; geweldige opdruk en goedkoop! Foto op canvas en op stevig 1,8 cm dik geïmpregneerd hout, Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd item in veel huiskamers. Sinds kort mag je daar de tuin, het balkon of de buitenmuur aan toevoegen. Outdoortoepassingen zijn mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames. De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk.