Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Fotobehang

Fotobehang

Met fotobehang van Company7 ben je verzekerd van de beste kwaliteit online. Ons fotobehang is voordelig, makkelijk aan te brengen en breed inzetbaar. Door de keuze voor kwaliteit haal je met fotobehang een duurzame oplossing in huis. En zoals je van ons gewend bent mag je ook bij dit product rekenen op een haarscherpe print in full colour.

Voor ons fotobehang maken wij gebruik van het materiaal ‘airtex’. Deze doeksoort wordt voornamelijk toegepast als fotobehang en heeft veel meer voordelen dan standaard papier- en vinylbehangsoorten. Door de eigenschappen is het materiaal ideaal voor publieke ruimtes zoals ziekenhuizen, kantoren, showrooms, winkels enzovoort. Ook in beursstands is dit product populair.

Lengtes tot 50 meter
Uiteraard ontwerp je zelf het behang met opdruk van een bedrijfslogo, een uniek design of een inspirerende afbeelding. Fotobehang van Company7 is ideaal voor alle oppervlakken. Bovendien is het milieuvriendelijk en gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Dit mooie product is verkrijgbaar in rollen tot 500 centimeter breed en lengtes tot wel 50 meter.

Zeker voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij airtex. Dit doeksoort is eenvoudig en naadloos aan te brengen. Het fotobehang scheurt niet, kreukt niet en is brandvertragend en krasvast. Airtex is ook verkrijgbaar in een PVC-vrije, milieuvriendelijke variant. Overtuigd van dit mooie product? Bereken hier je prijs en ontwerp je gepersonaliseerde fotobehang voor elke wand en in elke afmeting.