Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Foto op hout

  • Foto op hout

    Excl. BTW: € 10,00 Incl. BTW: € 12,10
  • Fotoblok

    Excl. BTW: € 12,50 Incl. BTW: € 15,13

Foto op hout 

Wauw! Een foto op hout brengt de print tot leven. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuuste, natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past.

Neem bijvoorbeeld een landelijke stijl: in een met veel natuurlijke kleuren en materialen ingericht huis, is een foto op hout dé finishing touch. Maar ook in commerciële of openbare ruimtes, zoals bouwbedrijven, kantoren, wachtruimtes of beurzen gericht op bijvoorbeeld landbouw of flora en fauna, misstaan foto’s op hout niet.

Wij gebruiken duurzaam vurenhout met en zonder een whitewash finishing. Met whitewash afwerking komt de print mooier tot zijn recht. Zonder whitewash is het effect van de houten ondergrond groter.

Breng je mooiste momenten tot leven: Foto op hout  van Company7!

Je mooiste herinneringen verdienen een bijzonder plekje. En voor die bijzondere plekjes moet je bij Company7 zijn. Vereeuwig je mooiste momenten op een natuurlijk materiaal als hout en creeër een warme en persoonlijke ‘eyecatcher’ in je huis of kantoorruimte. Onze mogelijkheden? Maak een keus uit fotoblokken of je foto op hout!   

Fotoblokken
Fotoblokken zijn robuuste, karakteristieke blokken met een print. Een foto van jouw familie, vakantie of gewoon een mooi sfeerbeeld: perfect voor in huis, op kantoor of in je showroom. Combineer verschillende afmetingen en formaten voor mooie en verrassende composities. De foto’s worden gedrukt in de hoogst mogelijke printkwaliteit. De blokken – gemaakt van 4cm dik berkenplex - zijn er in de formaten 10x15 cm tot 30x40 cm. 

Foto op hout 
Wauw! Een foto op hout brengt de print tot leven. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuuste, natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past. Je foto wordt gedrukt in de hoogst mogelijke printkwaliteit op vurenhout van 10 cm breed en 2 cm dik.  

Hout brengt warmte en gezelligheid en past daarmee perfect bij de bijzondere momenten die je op foto hebt vastgelegd. Kijk hier naar de mogelijkheden en kijk tegen welke scherpe prijs je dit mooie product in huis kunt halen.