Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Foto op aluminium

Foto op aluminium

Je foto op aluminium of zoals wij het noemen, Dibond; Dibond is een sandwichpaneel met een zwarte kern met dubbelzijdig wit gelakt aluminium. Hierdoor is het paneel maatvast en daarmee ideaal voor toepassingen waarbij delen één geheel vormen. Denk hierbij aan reclameborden voor binnen en buiten, maar ook fotoborden voor aan de muur voor binnen. Dibond laat zich makkelijk bedrukken en de kleuren zijn helder en scherp door het harde materiaal. Je Foto op aluminium is beschikbaar in een maximaal formaat van 150x305cm met een print van 146x301cm, andere formaten zijn op aanvraag. In vergelijking met goedkoper materiaal onderscheidt deze toepassing zich door een constante kleur en een betere hechting.

Het aluminium van Company7 kan op diverse gebieden toegepast worden. Zo kan men denken aan bedrukte platen voor;

de stand- en interieurbouw
machineplaatjes met oplopende nummers en/of 
barcodes
gevelplaten.
foto op aluminium

Maar ook fotorealistische afbeeldingen voor bijvoorbeeld 
- infoborden in musea
- plattegronden 
- en andere bewegwijzeringborden kunnen gerealiseerd worden bij Company7, alles full color, digitaal in kleine of grote oplages.

Aluminium borden behoren met recht  tot onze topproducten. Deze maatvaste panelen zijn licht qua gewicht, slechts 2 tot 4 millimeter dik en toch stevig. Ideaal voor panelen in frames, voor aan de gevel of als reclamebord of foto op aluminium. De toepassingen zijn oneindig.

Aluminium borden maken wij van Dibond, een sandwich paneel bestaande uit een zwart PU-kern en tweezijdig een aluminium toplaag. Deze toplagen kunnen wit gelakt zijn waardoor een print optimaal tot zijn recht komt.