Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Foto op hout
Foto op hout Foto op hout

 

 

Foto op hout

 9 uit 1007 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 10,00 Incl. BTW: € 12,10

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden

Foto op hout


Wauw! Een foto op hout brengt de print tot leven. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuuste, natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past.


Hoogst mogelijke kwaliteits print 
Bestellingen vanaf €100,00; gratis bezorgd
Gratis bestandscontrole
Gratis proef, voorstel per email
GRATIS whitewash laag
Levertijd is 5 werkdagen
Materiaal is vurenhout, 10 cm breed en 2 cm dik 

Productbeschrijving

Details

PRODUCTINFORMATIE
Specificaties
Materiaal: Vurenhout
Formaat: 9 formaten, planken van 10 cm breed
Dikte: 2 cm
Afwerking: 4-zijdig geschaafd, optioneel met whitewash
Bedrukking: UV print enkelzijdig
 

Koop je afbeelding online en laat deze printen op hout, via DepositPhotos kun je ontelbare foto's online vinden en deze op hoge resolutie bestellen!

Omschrijving product

Wauw! Een foto op hout brengt de print tot leven. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuuste, natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past.

Neem bijvoorbeeld een landelijke stijl: in een met veel natuurlijke kleuren en materialen ingericht huis, is een foto op hout dé finishing touch. Maar ook in commerciële of openbare ruimtes, zoals bouwbedrijven, kantoren, wachtruimtes of beurzen gericht op bijvoorbeeld landbouw of flora en fauna, misstaan foto’s op hout niet.

Wij gebruiken duurzaam vurenhout met en zonder een whitewash finishing. Met whitewash afwerking komt de print mooier tot zijn recht. Zonder whitewash is het effect van de houten ondergrond groter.

Breng je mooiste momenten tot leven: Foto op hout  van Company7!

Je mooiste herinneringen verdienen een bijzonder plekje. En voor die bijzondere plekjes moet je bij Company7 zijn. Vereeuwig je mooiste momenten op een natuurlijk materiaal als hout en creeër een warme en persoonlijke ‘eyecatcher’ in je huis of kantoorruimte. Onze mogelijkheden? Maak een keus uit fotoblokken of je foto op hout!   

Fotoblokken
Fotoblokken zijn robuuste, karakteristieke blokken met een print. Een foto van jouw familie, vakantie of gewoon een mooi sfeerbeeld: perfect voor in huis, op kantoor of in je showroom. Combineer verschillende afmetingen en formaten voor mooie en verrassende composities. De foto’s worden gedrukt in de hoogst mogelijke printkwaliteit. De blokken – gemaakt van 4cm dik berkenplex - zijn er in de formaten 10x15 cm tot 30x40 cm. 

Foto op hout 
Wauw! Een foto op hout brengt de print tot leven. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuuste, natuurlijke uitstraling die in ieder interieur past. Je foto wordt gedrukt in de hoogst mogelijke printkwaliteit op vurenhout van 10 cm breed en 2 cm dik.  

Hout brengt warmte en gezelligheid en past daarmee perfect bij de bijzondere momenten die je op foto hebt vastgelegd. Kijk hier naar de mogelijkheden en kijk tegen welke scherpe prijs je dit mooie product in huis kunt halen.

 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden