Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Dranghekdoeken: Reclame maken tijdens een evenement!

Prijs incl BTW 22,99

Reclame maken tijdens een evenement kan met dranghekdoeken. Een dranghekdoek wordt om het hek gevouwen en d.m.v. tiewraps vast gezet. Door de uitsparingen aan de zijkanten is het geheel gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Alle dranghek banners worden full colour geprint. Dranghekdoeken, ook wel nadar banners of nadar doeken zijn een goede plek voor een doek met boodschap, afbeelding of kleurrijke print.

Dranghekdoeken, hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?

Deze vraag komt nog al eens voorbij en dat is op zich niet vreemd; Wij leveren dranghekdoeken veelal goedkoper door hoofdzakelijk 2 redenen, overheadkosten en automatisering. Overheadkosten zijn laag en we zetten voordurend in op automatisering. Wat betekent dit voor onze klant: Scherpe prijzen maar je dient wel zelf een compleet drukwerk bestand aan te leveren zodat wij dit 1 op 1 kunnen gebruiken, that's it!

En de service die wij leveren?

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,8, dit wordt door een onafhankelijke partij getoetst (the Feedback Company) en inmiddels zijn er al meer dan 400 bedrijven die een positieve ervaringen hebben ingevuld via deze website van the Feedback Company

Online reclamemateriaal bestellen, top kwaliteit en hele lage prijzen!