Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Spandoeken

Spandoeken van Company7: niets is teveel gevraagd!

Reclame maken via een spandoek: een betaalbare en opvallende manier om je bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Maar je wilt als ondernemer uiteraard zelf bepalen welk spandoek het beste bij jou past. Company7 voorziet in die behoefte. Wij leveren een groot aantal verschillende spandoeken voor de meest uiteenlopende toepassingen. En altijd tegen een scherpe prijs!

Zoals gezegd is de keuze uit spandoeken erg groot. Zo is er al een ‘budget’ spandoek vanaf een prijs van € 9,- per vierkante meter. Voor een prijs vanaf € 11,- per vierkante meter ben je al eigenaar van ons ‘standaard’ spandoek, het meest verkochte product uit ons assortiment aan spandoeken. Wij leveren ook spandoeken die dubbelzijdig in full color worden gedrukt, deze doeken zijn er vanaf € 22,- per vierkante meter.

Wat krijg je voor je geld? 
Welk doek je ook kiest, je mag bij Company7 altijd uitgaan van een aantal kernwaarden. Zo wordt bij ieder doek de opdruk gedaan in de beste kwaliteit. En niet onbelangrijk: de opdruk kan altijd in full color zonder verdere meerprijs. Daarnaast heb je de keuze om kosteloos je doek te laten voorzien van zomen en ringen. Bij Company7 mag je rekenen op zorgvuldig ingepakte spandoeken en een snelle levering van vijf werkdagen. In overleg is een spoedlevering binnen 48 uur ook mogelijk. Denk jij groot als ondernemer? Ook formaten breder dan vijf meter zijn bij ons leverbaar!

Zie je door de bomen het doek niet meer? Kijk hier rustig rond voor ons assortiment aan spandoeken en bereken op basis van het door jou gewenste formaat de bijbehorende prijs. Afwijkende wensen of aanvullende vragen? Wij helpen je graag verder per email of telefoon.