Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Bouwhekdoeken

Koop je bouwhekdoek bij Company7 vanaf 49,00 euro per stuk!

Een bouwhekdoek van Company7 is goedkoop, voorzien van een perfecte opdruk en wordt snel geleverd (1-5 werkdagen). Voordat we overgaan tot het printen van de opdruk wordt het door jou aangeleverde bestand altijd door ons gecontroleerd. Zo ben je ervan verzekerd dat je bouwhekdoek is voorzien van een print in hoge kwaliteit. Om de juiste kwaliteit te kunnen leveren bieden wij onze doeken aan in een formaat van 175x335 cm. Alleen met dit formaat zorg je voor complete dekking op het hek en met behulp van tie-raps kun je het bouwhekdoek makkelijk vast maken en spannen.  

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het produceren van bouwhekdoeken. Wij leveren normaal binnen een week. Maandagochtend bestellen is dus de vrijdag erop leveren. Onze bouwhekdoeken zijn brandwerend gecertificeerd en worden standaard afgewerkt met zomen en ringen om de 30cm. Andere wensen zijn uiteraard ook bespreekbaar. Wij leveren graag maatwerk. 

Wil je de proef op de som nemen? Bestel meteen onze bouwhekdoekenen je zult zien waarom wij zoveel van deze doeken verkopen!