Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Makelaarsborden

Makelaarsborden online te bestellen!
 
De makelaarsborden van Company7 kenmerken zich door hun sterke kleefkracht en zijn daardoor stevig op het raam te bevestigen. Onze borden zijn van stevig materiaal zodat omvouwen door de wind wordt tegengegaan. De duurzaamheid van de borden is gewaarborgd doordat de opdruk die rechtstreeks op het bord wordt geprint;
  • Weersbestendig is.
  • GRATIS levering van de makelaarsborden
  • Hoge printkwaliteit & weersbestendig (waaronder UV)
  • Sterke kleefkracht & borden slaan niet dubbel bij wind
  • Laagste prijs, ook online!
  • GRATIS bestandscontrole van je opdruk
  • Standaard levertijd van 5 werkdagen
 
Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het printen van makelaarsborden. Dat zie je terug in de printkwaliteit, het gebruikte materiaal en de snelheid van levering. Ook onderscheiden wij ons graag met een vlotte en heldere communicatie naar onze klanten. Naast het leveren van hoogwaardige makelaarsborden tegen een scherpe prijs heeft een goede ervaring met Company7 voor ons topprioriteit!
 
Makelaarsborden / V-borden zijn standaard voorzien van dubbelzijdige (sterke) tape, de v-borden zijn ‘ingesneden’ voor een optimaal vouwcomfort. Onze v-borden zijn ‘krasvast’, voorzien van full-color print en kennen een levertijd van 5 werkdagen. De maatvoering van makelaarsborden is 140x50 cm of 70x100 cm. Het materiaal van de v-borden is 4mm kunststof (kanaalplaat, horizontaal!).
 
De verschillende type borden (te koop borden, makelaarsborden en v-borden) worden al sinds 2005 door ons verkocht aan een groot aantal makelaars en woningbouwstichtingen. Wij zien in toenemende mate dat de borden ook door andere bedrijven worden gebruikt voor hun promotionele doeleinden. Acties voor kortingsweken, opruimingen en aanbiedingen in de detailhandel en evenementen zijn een prima aanleiding om gebruik te maken van dit mooie reclamemiddel.
 
Vragen? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen op 0519-222600 of mailen naar: info@company7.nl