Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Dibond

Kies voor kwaliteit met ‘Dibond’ van Company7!

Op zoek naar een kwalitatief goed reclamebord? Of wil je die mooie bedrijfsfoto als blikvanger in je showroom? In beide gevallen zit je goed met de keuze van dibond. Dibond is binnen ons veelzijdige assortiment uitgegroeid tot een van de meest bestelde plaatsoorten. 

Dibond is een sandwichpaneel met een zwarte kern met dubbelzijdig wit gelakt aluminium. Door de hardheid van het materiaal laat het product zich makkelijk bedrukken met je logo, afbeelding of eigen ontwerp. Doordat het paneel maatvast is, is het bij uitstek geschikt voor toepassingen waarbij delen één geheel vormen. Dibond wordt dan ook veel gebruikt bij reclameborden voor zowel gebruik binnen als buiten. Maar ook fotoborden voor binnen aan de muur zijn een ideale product voor gebruik van dibond. Door het harde materiaal zijn de kleuren van je foto zeer helder en scherp. Je tovert daarmee je foto om tot een zeer aanwezige blikvanger in je woning, kantoor of showroom.

Scherpte en heldere kleur

Je foto op dibond is beschikbaar in een formaat van maar liefst 150x305 cm, waarbij de print zelf een maximaal formaat kent van 146x301 cm. Het grote formaat in combinatie met de scherpe en heldere kleur zorgt ervoor dat niemand dit product onopgemerkt voorbij loopt. In vergelijking met goedkoper materiaal onderscheidt deze toepassing zich door een constante kleur en een betere hechting. Daarnaast kun je kiezen voor extra bescherming en een langere levensduur van de print door de plaat te voorzien van folie plus laminaat. Deze optie is mogelijk bij platen met een dikte van 3mm (standaard dikte).

Vul hier het door jou gewenste formaat in en kijk tegen welke scherpe prijs jij de eigenaar wordt van dit mooie en persoonlijke product. Twijfels over de kwaliteit van je foto? Wij sturen je graag eerst een proefdruk om te kijken of het product aan je wensen voldoet! Company7: meer dan alleen het product!