Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Vloervinyl

Veel mensen over de vloer? Kies voor vloervinyl van Company7!

Op zoek naar een tijdelijke blikvanger voor op je vloer? Met vloerzeilen (vloervinyl) van Company7 loopt geen enkele klant je reclame-uiting nog voorbij. Vloervinyl met een print is een ideale en betaalbare toepassing voor in showrooms, stands of in je winkel. Gezien de aard en betaalbaarheid van het product is het een mooie oplossing voor tijdelijke acties.

Het logo van je bedrijf, een sfeervolle afbeelding of die scherpe tijdelijke actie: het vloerzeil leent zich uitstekend voor het bedrukken in hoge printkwaliteit. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om zonder meerprijs te kiezen voor meerdere opdrukken. Het printbare vloervinyl is verplaatsbaar en contour te snijden in ieder gewenste vorm. 

Onze vloerzeilen zijn van hoogwaardig materiaal (1880 gr./m2) en hebben een dikte van 2 mm. De zeilen worden afgewerkt met een anti-slip toplaag van het materiaal polyurethaan. De achterzijde van het vloervinyl is van foam. De vloerzeilen zijn geschikt voor indoor gebruik en zijn bestand tegen voetverkeer. De levensduur is afhankelijk van de belasting.

Word je graag overlopen door klanten? Met onze vloerzeilen haal je een mooie ‘eye-catcher’  in huis voor je tijdelijke acties. Kijk hier welke scherpe prijs je betaalt voor het door jou gewenste formaat. Onze vloerzeilen zijn er al vanaf € 39,- voor een vierkante meter. Maak nu nog je keuze en ontvang na ongeveer vijf werkdagen je bestelling!