Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Roll up banners

Roll-up Banners van Company7: gemak dient de mens!

Met de roll-up banners van Company7 breng je iedere boodschap duidelijk over tijdens presentaties, demonstraties of beurzen. Maar dat is nog niet alles: dankzij de meegeleverde tas/cassette en korte montagetijd zijn ze ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Zoals je van ons gewend bent mag je rekenen op een prima kwaliteit tegen een scherpe prijs. Company7 biedt je banners in verschillende uitvoeringen waardoor je altijd de keuze vindt die bij jouw budget past.    

De Roll Up Banner is onze standaard (voordelige) bannerstand waarbij de print automatisch oprolt in de cassette. De Roll Up wordt geleverd met een handige opbergtas. En zoals gebruikelijk bij Company7 kan je product worden voorzien van je afbeelding, logo en/of persoonlijke ontwerp. Dit wordt full color geprint in hoge kwaliteit. Het systeem - inclusief de print - is 200cm hoog.

Iets meer budget tot je beschikking? Kies dan voor de premium versie van de Roll Up Banner. Het prijsverschil met de standaarduitvoering zit in het opbergsysteem. De premium Banner wordt namelijk geleverd met een zeer stevige en solide cassette waarin de print zich automatisch oprolt. Een extra voordeel van dit systeem is dat de hoogte van de bannerstand kan variëren tussen 200cm en 215cm. De standaard breedte die wij leveren is 85cm.

Afwijkende wensen voor je banner?

Groots uitpakken voor een scherpe prijs? Kies dan voor onze Roll up XXL. Dit product combineert de forse afmetingen van de presentatiewand met het montagegemak van een roll up banner. Met een breedte van 2 meter en een maximale hoogte van 3 meter komt iedere boodschap goed tot zijn recht.

Op zoek naar de scherpste prijs? De L-banner is een voordelig alternatief voor Roll Up banners en bevat zowel boven als onder een klemprofiel. De banner printen we full color op ons robuuste banner-materiaal. Standaard wordt dit systeem geleverd in een handige opbergtas. Kies voor jouw L-banner uit twee breedtes: 80cm of 100cm. De hoogte voor beide systemen is 200cm.

Welke keuze je ook maakt, met een Roll Up banner van Company7 kies je voor kwaliteit, gemak en betaalbaarheid. Bekijk hier nog eens op je gemak de verschillende opties en bepaal aan de hand van je wensen en budget welk product het beste bij je past.