Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten

- Budget mast - Cilindrische aluminium vlaggenmast
- Premium - Polyester vlaggenmast met kantelanker en kikker. Dit is een conische vlaggenmast
- Premium ISS - Polyester vlaggenmast met kantelanker en kikker. Dit is een conische vlaggenmast
- Premuim Banier - Baniermast met banieruithouder ringen contragewicht kantelanker en sierknop. Dit is een conische vlaggenmast

Polyester vlaggenmasten
De Company7 vlaggenmast is gemaakt van polyester glasvezel. De polyester mast loopt conisch toe en is in de voet extra gelamineerd, waardoor de kans op breuk wordt voorkomen. Deze mast wordt het meest gebruikt en is voor vrijwel alle toepassingen geschikt.
De masten zijn geproduceerd onder ISO 9002 en genormeerd conform NEN 6096. Company7 geeft dan ook 10 jaar garantie op deze vlaggenmasten tegen breuk (calamiteiten uitgezonderd).
In de top wordt altijd een roterende sierknop geplaatst. Standaard goudkleurig, maar ook andere kleuren zijn leverbaar. Zoals bijvoorbeeld de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf.
De kleur van de vlaggenmast is wit (kleur RAL 9010). Ook hiervoor zijn diverse andere kleuren leverbaar.

Aluminium vlaggenmast
Aluminium vlaggenmasten zijn in twee soorten leverbaar:
• Cilindrische vlaggenmasten. Deze zijn zowel aan de onder- als bovenzijde rond en hebben dezelfde diameter. Leverbaar in 60, 70 en 90 mm dikte.
• Deze masten hebben een lengte variërend van 6 tot 9 meter. Ze worden veel gebruikt met grondbuis, maar zijn ook leverbaar met kantelvoet.
• Conische vlaggenmasten. Dezen hebben een dikte van 114 mm onder en 60 mm boven. Ze zijn leverbaar in lengtes van 6 tot 15 meter.
De vlaggenmasten zijn wit gemoffeld of blank geanodiseerd en worden geleverd met roterende sierknop, vlaggenlijn en kikker. Kleur RAL 9010, tevens kunnen op beide masten banieren bevestigd worden.