Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Stoepborden

Stoepborden van Company7: voor elk budget de juiste keuze!

Het stoepbord is inmiddels uitgegroeid tot een veel geziene gast in het Nederlandse straatbeeld. Voor bijvoorbeeld winkeliers en restaurants is het een ideaal middel om buiten op de stoep aandacht te trekken voor een actie of product. Company7 biedt je nu zelfs de keuze uit drie stoepborden: budget, premium en deluxe. Aan jou de keus!

Stoepbord Budget is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en voordelige stoepbord voor posters. Het stoepbord kan worden uitgeklapt en heeft ronde hoeken. Het profiel van het stoepbord is 32 mm. Het bord is van geanodiseerd aluminium en kunststof en is spatwaterdicht. Optioneel kun je direct de posters (beide zijden) voor in het bord meebestellen, waarbij je zelf uiteraard je eigen afbeelding of ontwerp door ons kunt laten printen.  

Stoepbord Premium is een solide, gebruiksvriendelijke en voordelige stoepbord voor posters. Het bord staat heel stabiel op statief en is voorzien van twee sterke veren. Posters zijn met dit systeem snel en heel eenvoudig te verwisselen. Ook hier heb je de mogelijkheid om optioneel je eigen posters bij te bestellen. Paradepaardje onder de stoepborden Stoepbord Deluxe is een luxe, gebruiksvriendelijke display voor posters: 100% waterdicht en voorzien van een watertank voor extra stabiliteit na het vullen met zand of water. Daarnaast is de deluxe voorzien van wielen zodat dit stoepbord eenvoudig te verplaatsen is. Erg handig voor winkels die de display dagelijks buiten en binnen willen halen.

Dit paradepaardje is een 100% waterdicht systeem, dat zowel bestand is tegen wind als regen. De kliklijst van het stoepbord kent rond afgewerkte hoeken en is eenvoudig te openen. Maak de stoep tot jouw domein met een van de opvallende stoepborden van Company7.

Bepaal je wensen en budget en vind bij ons het bord van je keuze. Meteen geleverd met een print van hoge kwaliteit? Maak je bestelling compleet en verzeker je van de betrouwbare kwaliteit van onze producten. Op onze website bereken je eenvoudig de prijs van jouw ideale stoepbord op basis van type, formaat en print!