Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Makelaarsborden

Makelaarsborden

Makelaarsborden van Company7 kenmerken zich door hun sterke kleefkracht en zijn daardoor stevig op het raam te bevestigen. Onze borden zijn van stevig materiaal zodat omvouwen door de wind wordt tegengegaan. De duurzaamheid van de borden is gewaarborgd doordat de opdruk – die rechtstreeks op het bord wordt geprint –weersbestendig is.

  1. GRATIS levering van de makelaarsborden
  2. Hoge printkwaliteit; weersbestendig (waaronder UV)
  3. Sterke kleefkracht; borden slaan niet dubbel bij wind
  4. Laagste prijs, ook online!
  5. GRATIS bestandscontrole van je opdruk
  6. Standaard levertijd van 5 werkdagen 

Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het printen van makelaarsborden. Dat zie je terug in de printkwaliteit, het gebruikte materiaal en de snelheid van levering. Ook onderscheiden wij ons graag met een vlotte en heldere communicatie naar onze klanten. Naast het leveren van hoogwaardige makelaarsborden tegen een scherpe prijs heeft een goede ervaring met Company7 voor ons topprioriteit!

Makelaarsborden / V-borden zijn standaard voorzien van dubbelzijdige (sterke) tape, de v-borden zijn ‘ingesneden’ voor een optimaal vouwcomfort. Onze v-borden zijn ‘krasvast’, voorzien van full-color print en kennen een levertijd van 5 werkdagen. De maatvoering van makelaarsborden is 140x50 cm of 70x100 cm. Het materiaal van de v-borden is 4mm kunststof (kanaalplaat, horizontaal!).

"Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het printen van makelaarsborden!"

De verschillende type borden (te koop borden, makelaarsborden en v-borden) worden al sinds 2003 door ons verkocht aan een groot aantal makelaars en woningbouwstichtingen. Wij zien in toenemende mate dat de borden ook door andere bedrijven worden gebruikt voor hun promotionele doeleinden. Acties voor kortingsweken, opruimingen en aanbiedingen in de detailhandel en evenementen zijn een prima aanleiding om gebruik te maken van dit mooie reclamemiddel.

Goedkope makelaarsborden of v-borden koop je bij Company7! Onze V-borden (makelaarsborden of raamborden) zijn opvallend, weersbestendig en herbruikbaar. De polypropborden worden op een raam bevestigd met behulp van dubbelzijdige tape of zuignappen (sterke tape van 3M is standaard). De panelen worden gemaakt in de standaard formaten 70x100cm, 50x140cm en 100x140cm. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld de bovenkant contour te snijden. De platen worden voorzien van drie rillen (ingesneden vouwlijnen). Het is sinds kort ook mogelijk om onze makelaarsborden met SPOED te bestellen. Tegen een meerprijs is het dan mogelijk om de levertijd te verkorten tot slechts 2 werkdagen, de normale levertijd bedraagt 5 werkdagen. 

Makelaarsborden (Raamborden of V-borden) zijn opvallend, weerbestendig én herbruikbaar. Deze borden van Polyprop bevestig je eenvoudig op ramen of andere gladde ondergronden met dubbelzijdige tape of zuignappen. 

Herbruikbaar
Maak een keuze uit 3 vaste formaten (100x70cm, 140x50cm en 140x100cm) en laat je inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden. Speciaal voor de Makelaarsborden bieden wij ook ‘te koop/verkocht/te huur/verhuurd’ stickers aan. Door de verwijderbare lijmlaag wordt de print op het bord niet aangetast en kun je zowel de borden als de stickers vaker gebruiken.

Vragen? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen op 088 770 6 770 of mailen naar: info@company7.nl