company7.nl 8.9 out of 10 based on 626 ratings.

Makelaarsborden

MakelaarsbordenMakelaarsborden van Company7

Makelaarsborden / V-borden

makelaarsborden van Company7 - Makelaarsborden blijven een goedkoop reclamemiddel voor makelaars en bedrijven.. Makelaarsborden leveren wij sinds 2004 tegen hele scherpe/goedkope prijzen

Makelaarsborden: De gemiddelde levertijd van de makelaarsborden is 5 werkdagen, Eventueel kunnen wij uw makelaarsborden sneller leveren, makelaarsborden leveren binnen 5 werkdagen is eventueel mogelijk, informeer hierover via info@company7.nl

Makelaarsborden;

makelaarsborden / V-borden zijn standaard voorzien van dubbelzijdige (sterke 3M) tape
De v-borden zijn "ingesneden" voor meer vouwcomfort
GRATIS bezorging van makelaarsborden
Onze vborden zijn "krasvast"
Levertijd: 5 werkdagen
Full color geprint
Maatvoering makelaarsborden 140x50 cm of 70x100 cm en 100x140cm
Materiaal v-borden 4mm kunststof (kanaalplaat)
(de kanaalrichting altijd horizontaal. m.a.w. de makelaarsborden vouwen nu nooit meer dubbel! )

makelaarsborden van Company7.nl zijn goedkoop en sterk, onze makelaarsborden worden full color geprint en GRATIS binnen 5 werkdagen geleverd. 

Makelaarsborden bedrukken - Goedkope makelaarsborden van Company7

Makelaarsborden printen wij al vanaf 2003, Company7 (toen nog Bord7 omdat we alleen maar makelaarsborden verkochten) is begonnen met het printen van alleen makelaarsborden ook wel vborden genoemd. Onze klantenbestand waren toen en eigenlijk zijn het er nog best veel: makelaars! Door de recessie zijn er wel heel veel makelaarsborden-klanten af gevallen trouwens maar dat terzijde. 

Makelaarsborden leveren wij binnen een week, dus maandagochtend bestellen is vrijdag leveren, ook als het er 250 stuks zijn! Wij verkopen makelaarsborden
dus al een hele tijd, dat heeft ook zijn voordelen: Door efficiente kunnen wij een lage prijs hanteren, ook de kwaliteit van het bord, de vouw maar ook de opdruk van de makelaarsborden zijn van hoge kwaliteit. Dus geen scheuren, verkeerde tape of een "mate" opdruk, Nee, wij leveren kwaliteit makelaarsborden.

Makelaarsborden bestellen voor gegarandeerd de scherpste prijs - De makelaarsborden worden gratis verstuurd en wij doen gratis een bestandscontrole.

GRATIS levering van de makelaarsborden
Hoge printkwaliteit & weersbestendig (waaronder UV)
Sterke kleefkracht & borden slaan niet dubbel bij wind
Laagste prijs, ook online!
GRATIS bestandscontrole van je opdruk
Standaard levertijd van 5 werkdagen

Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het printen van makelaarsborden. Dat zie je terug in de printkwaliteit, het gebruikte materiaal en de snelheid van levering. Ook onderscheiden wij ons graag met een vlotte en heldere communicatie naar onze klanten. Naast het leveren van hoogwaardige makelaarsborden tegen een scherpe prijs heeft een goede ervaring met Company7 voor ons topprioriteit!

Makelaarsborden / V-borden zijn standaard voorzien van dubbelzijdige (sterke) tape, de v-borden zijn ‘ingesneden’ voor een optimaal vouwcomfort. Onze v-borden zijn ‘krasvast’, voorzien van full-color print en kennen een levertijd van 5 werkdagen. De maatvoering van makelaarsborden is 140x50 cm of 70x100 cm. Het materiaal van de v-borden is 4mm kunststof (kanaalplaat, horizontaal!).