Spandoeken

Spandoeken

Reclame maken via  spandoeken: een betaalbare en opvallende manier om je bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Maar je wilt als ondernemer uiteraard zelf bepalen welk spandoek het beste bij jou past. Company7 voorziet in die behoefte. Wij leveren een groot aantal verschillende spandoeken voor de meest uiteenlopende toepassingen. En altijd tegen een scherpe prijs! Zoals gezegd is de keuze uit spandoeken erg groot. Zo is er al een ‘budget’ spandoek vanaf een prijs van € 9,50 per vierkante meter. Voor een prijs vanaf € 12,- per vierkante meter ben je al eigenaar van ons ‘standaard’ spandoek, het meest verkochte product uit ons assortiment aan spandoeken. Wij leveren ook spandoeken die dubbelzijdig in full color worden gedrukt, deze doeken zijn er vanaf € 22,- per vierkante meter.

Wat krijg je voor spandoek?
Welk doek je ook kiest, je mag bij Company7 altijd uitgaan van een aantal kernwaarden. Zo wordt bij ieder doek de opdruk gedaan in de beste kwaliteit. En niet onbelangrijk: de opdruk kan altijd in full color zonder verdere meerprijs. Daarnaast heb je de keuze om kosteloos je doek te laten voorzien van zomen en ringen. Bij Company7 mag je rekenen op zorgvuldig ingepakte spandoeken en een snelle levering van vijf werkdagen. In overleg is een spoedlevering binnen 48 uur ook mogelijk. Denk jij groot als ondernemer? Ook formaten breder dan vijf meter zijn bij ons leverbaar!

Spandoeken bedrukken - Spandoeken bestellen bij Company7, wat krijgt je voor je geld?

 • - Beste kwaliteit opdruk (600 dpi)
 • - Snelle levering, standaard 5 werkdagen, 48uurs kan ook
 • GRATIS voorzien van zomen en ringen (geen meerprijs)
 • - Altijd Full color updruk
 • Elk formaat mogelijk, dus ook breder dan 5 meter
 • Zorgvuldig ingepakt spandoeken

Maar welk spandoek materiaal moet ik kiezen, laten bedrukken?

 • - Banner 510, frontlit, zeildoek allemaal benamingen voor het meest gebruikte spandoek materiaal, dit zie je terug in frame's, aan hekken etc
 • - Meshdoek, gaatjesdoek of winddoek, gebruik voor steigerdoek of bouwhekdoeken, dit is dus winddoorlatend materiaal 
 • - Banner 800, blockout doek, dit is zeildoek voor dubbelzijdige prints
 • - Vlaggendoek, spandoeken van vlaggendoek die je kunt spannen met touwen, je ziet ze wel boven winkelstraten n bv tussen bomen gespannen
 • - Steigerdoek, dit is meshdoek materiaal, elke maatvoering is mogelijk!


Prijzen excl BTW en Gratis verzending vanaf €100,00 anders €15,00 / Bestand aanleveren: U kunt het bestand aanleveren in verhouding van het artikel mits er 100 dpi overblijft, teksten als lijncontouren (vectorbestand), Wij werken met drukwerk bestanden, EPS, ai of een opgemaakt PDF bestand.

Spandoeken bedrukken door Company7!

Goedkope spandoeken bedrukken met een snelle levertijd? Spandoeken bestel je bij Company7! - Je spandoeken bedrukken wij full color, ze worden GRATIS gezoomd en voorzien van ringen.

Spandoeken van Company7: niets is teveel gevraagd!

Reclame maken via een spandoek: een betaalbare en opvallende manier om je bedrijf of evenement onder de aandacht te brengen. Maar je wilt als ondernemer uiteraard zelf bepalen welk spandoek het beste bij jou past. Company7 voorziet in die behoefte. Wij leveren een groot aantal verschillende spandoeken voor de meest uiteenlopende toepassingen. En altijd tegen een scherpe prijs!

Zoals gezegd is de keuze uit spandoeken erg groot. Zo is er al een ‘budget’ spandoek vanaf een prijs van € 9,- per vierkante meter. Voor een prijs vanaf € 11,- per vierkante meter ben je al eigenaar van ons ‘standaard’ spandoek, het meest verkochte product uit ons assortiment aan spandoeken. Wij leveren ook spandoeken die dubbelzijdig in full color worden gedrukt, deze doeken zijn er vanaf € 22,- per vierkante meter. Zie je door de bomen het doek niet meer? Kijk hier rustig rond voor ons assortiment aan spandoeken en bereken op basis van het door jou gewenste formaat de bijbehorende prijs. Afwijkende wensen of aanvullende vragen? Wij helpen je graag verder per email of telefoon.