Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Dranghekdoeken

Dranghekdoeken kun je goedkoop online kopen bij Company7!

We hebben 2 verschillende dranghekdoeken, 1 voor enkelzijdig gebruik en de zgn dranghekhoes, deze is dus leesbaar aan beide zijden van een dranghek! We hebben beide varianten "nogal" scherp geprijsd, tenminste dat vinden we zelf ;-) Onze dranghekdoeken zijn leverbaar met 5 werkdagen, we kunnen dranghekdoeken ook met spoed leveren, dan duurt dit 2 werkdagen!

Los spandoek nodig? Dat kan ook. Bekijk ons assortiment spandoeken

Dranghekdoeken, hoe komt het dat jullie zo goedkoop zijn?

Deze vraag komt nog al eens voorbij en dat is op zich niet vreemd; Wij leveren dranghekdoeken veelal goedkoper door hoofdzakelijk 2 redenen, overheadkosten en automatisering. Overheadkosten zijn laag en we zetten voordurend in op automatisering. Wat betekent dit voor onze klant: Scherpe prijzen maar je dient wel zelf een compleet drukwerk bestand aan te leveren zodat wij dit 1 op 1 kunnen gebruiken, that's it!

En de service die wij leveren?

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,8, dit wordt door een onafhankelijke partij getoetst (the Feedback Company) en inmiddels zijn er al meer dan 400 bedrijven die een positieve ervaringen hebben ingevuld via deze website van the Feedback Company