Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Beachflags

Beachflags

Beachflags of beachvlaggen maar ook wel strandvlaggen en eventvlaggen genoemd, beachflags zijn makkelijk inzetbaar, beachflags zijn goedkoop, beachflags zijn makkelijk online bij ons te bestellen, Wij bedrukken in meerdere hoogtes, maten maar ook vormen, Alle prijzen van de beachflags staan op company7.nl!

Wij leveren beachflags standaard binnen 5 werkdagen, het kan soms ook sneller - informeer hier even na! Wij leveren al beachflags sinds 10 jaar, dat betekent dat alle beginners foutjes er allang uit zijn en dat je een betrouwbaar, sterk en mooi product binnen krijgt. Onze beachflags worden standaard full colour geprint en worden compleet afgewerkt met een "dikke" zoom, prijzen zijn incl de stok/pole en een draagtas!

De beachflags worden geprint op vlaggendoek, glanspolyester, dit is sterk doek van 110 gr./m2, deze heeft een glanzend opppervlakte wat de kleuren intensiteit bevorderd. Beachflags kun je plaatsen door middel van een grondplug (zand, gras) of een grondpen (tussen de tegels) of bv een parasolhouder.