Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl

Banieren

Wij printen onze banieren met UV bestendige inkten dus je opdruk blijft qua kleur geheel intact!

De vlaggen laten zwieren? Vind bij Company7 de juiste banieren!
Vlaggen zijn al van oudsher een populair reclamemiddel door de opvallendheid in combinatie met een betaalbare prijs. Baniervlaggen zijn vlaggen die ook wel hoogformaat vlaggen of staande vlaggen worden genoemd. Dit zijn reclamedragers bij uitstek, banieren zijn namelijk ook leesbaar als er geen wind is!

Banieren zijn al van oudsher een populair reclamemiddel door de opvallendheid in combinatie met een betaalbare prijs. Baniervlaggen zijn vlaggen die ook wel hoogformaat vlaggen, banieren of staande vlaggen worden genoemd. Dit zijn reclamedragers bij uitstek, banieren zijn namelijk ook leesbaar als er geen wind is!  Banieren bedrukken wij standaard ful colour zonder extra kosten en alle banieren zijn online bestellen; Wij leveren uitsluitend banieren van topkwaliteit en brandwerend gecertificeerd materiaal, Let wel De doordruk van een banier is 90%, de achterkant is dus in spiegelbeeld.

Gemiddelde levertijd banieren is 5 werkdagen, sneller kan
Materiaal banieren: Glanspolyester brandwerend B1 - 115gr./m2
Prijzen zijn incl afwerking: zomen, ringen, baniertunnel en haken
Alle prijzen incl opdruk
Prijzen excl BTW en Gratis verzending vanaf €100,00 
Wij hanteren geen opmaak-, start-, of verpakkingskosten!


Banieren zijn hoogformaat vlaggen, meest verkochte maat banieren zijn 100 cm breed en 300 cm hoog, vaak zitten er boven in banieren een zgn banier tunnel of open zoom, banieren met een tunnel boven in de mast worden vast gemaakt aan een banier uithouder, dit is een verticale "stok" waar de vlag/banieren aan hangen, zo hangen banieren altijd recht. 

Banieren van topkwaliteit

De banieren van Company7 zijn van topkwaliteit brandwerend glanspolyester en worden voorzien van een opdruk op basis van je eigen wensen. Een logo, een afbeelding of tekst: alle opdrukken zijn mogelijk en worden full color geprint op het doek. Onze prijzen – bij grotere afnames is er al een baniervlag vanaf €15,- per stuk – zijn inclusief afwerking met zomen, ringen, baniertunnel en haken. Eén zijkant wordt voorzien van haken en onderin van een gesp. Hierdoor is de vlag geschikt voor in een vlaggenmast. Geen vlaggenmast? Dan bieden onze gevelvlaggen wellicht uitkomst 

Digitale print en zeefdruk
Bij kleinere aantallen wordt de opdruk digitaal geprint. De doordruk van je banier is ongeveer 90%, de achterkant is dus in spiegelbeeld. Bij grotere aantallen banieren is het ook mogelijk om te printen met de zeefdruk-techniek. Met deze methode kunnen kleuren ‘voller’ worden gedrukt ten opzichte van digitale druk en kent de banier een doordruk van 100%. De achterkant heeft dus dezelfde echtheid van kleur als de voorkant. Een ander voordeel van zeefdruk is het feit dat gekozen kan worden voor dikker materiaal voor het doek (tot maximaal 160 gr./m2). Bij het printen van schaduwen, foto’s en details kan beter worden gekozen voor digitale print. Bij digitale print is de levertijd 5 werkdagen, bij zeefdruk moet rekening worden gehouden met het dubbele. Voor advies over de beste keuze in jouw situatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.