Roll up banners

Roll up banner bedrukkenRoll up banners van Company7, wij verkopen alleen kwaliteit!

Snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement promoten doe je met Roll up banners. Met een keuze uit vier varianten, elk verkrijgbaar in drie formaten, is er voor elke boodschap en elk evenement een geschikt roll up systeem verkrijgbaar.

De Roll Up Budget heeft een minimalistische vormgeving, is superscherp geprijsd en vandaag bestellen is morgen in huis. Dat laatst geldt ook voor de Roll Up Premium, maar die heeft een iets luxere uitstraling dan de Budget-variant.

Wil je echt uitpakken? Kies dan de Roll Up Deluxe: de Rolls Royce onder de roll up systemen, met een verfijnde vormgeving en hoogwaardige print. En dat het altijd groter kan, bewijst de Roll Up XXL. Deze banner is maar liefst twee meter breed!

Regelmatig een presentatie, demonstratie of beurs? De roll up banners zijn het perfecte promotiemiddel: standaard geleverd in een stevige draagtas en montage was nog nooit zo eenvoudig.

Voordelen van de Roll-up banner van Company 7

Bannerstands of roll up banners  zijn displays die compact verpakt worden en gemakkelijk in gebruik zijn. Voor een beurs of presentatie is het een snel en voordelige oplossing om een product of bedrijf te promoten.

Beste kwaliteit doek
Hoogste resolutie opdruk
Gratis Bestandcontrole
Gratis proef voorstel via de mail
Vanaf 100,00 Euro geen verzendkosten
Degelijk verpakt
Levertijd 5 werkdagen 

Alle systemen worden standaard met een tas geleverd. U kunt ook meerdere prints bestellen of later een losse print nabestellen.

Roll up banners - Goedkoop Roll up banners online bestellen bij Company7