Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Beurswanden

Beurswand of presentatiewand die goed én goedkoop is

Kies voor een pop up wand van Company7 - Hoge kwaliteit, laagste inetprijs


Zeven zekerheden als wij je pop up beurswand bedrukken:

 • Laagste prijs beurswanden, dus ook op internet
 • Makkelijk op te zetten in ca. 10 minuten
 • Hoge kwaliteit print: drielaags printbanen
 • Snelle levering: 5 tot 6 werkdagen
 • Gratis levering van elke beurs- en presentatiewand
 • Gratis sterke transportkoffer op wieltjes (tevens balie)
 • Div. modellen inclusief verlichting, balie en houten blad


Elke ondernemer kent dit gevoel:Je loopt op een beurs en bent klaar om te netwerken, om zaken te doen. Je ogen scannen de pop up stands. En de vertegenwoordigers die erbij staan. Je ziet fraaie beurswanden, afgewisseld met provisorisch ogende pop up stands. Automatisch koppel je de uitstraling van de houtje-touwtje-stands aan de bedrijven die ze vertegenwoordigen. Hetzelfde doe je met de professioneel ogende beurswanden en presentatiewanden. Onbewust concludeer je dat die laatste bedrijven professioneler zijn, en dus beter voor jouw bedrijf. Op deze stands stap jij af.  


Zo werkt een eerste indruk
Het voorbeeld hierboven geeft aan hoe een eerste indruk werkt en waarom een goede pop up beurswand goud waard is. Gelukkig hoeft een presentatiewand of modulaire beursstand, met of zonder balie, niet duur te zijn. In elk geval niet als wij je wand mogen bedrukken: bij Company7 profiteer je gegarandeerd van de laagste prijs - dus ook op internet - en gratis levering van je presentatiewand (zoals beurswanden ook worden genoemd). 


Kies uit verschillende beurswanden:

Beurswand Rond (meest verkocht)
Beurswand Recht
Beurswand Zipper
Beurswand Reboard
Presentatiewand
Spandoek met staand frame
Roll Up Banner XXL
Balie met opdrukHet meest besteld zijn de Beurswand Rond en Recht. Deze worden geleverd inclusief halogeen verlichting en een handige case op wieltjes die ook als balie kan fungeren. Handig en fraai! Voor deze koffer/balie kun je bovendien losse prints bestellen. Ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de superlichte Zipper een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Voor de Zipper, maar ook voor de ronde en rechte beurswand bieden wij losse doeken aan. Zoek je een beurswand die extreem laag geprijsd en milieuvriendelijk is? Kies dan de opvallende Reboard wand. Wil je een solide en industriële uitstraling? Dan is het Spandoek in het staande frame een interessante optie. Dit frame kan tegen een stootje en is, als het windstil is, ook goed buiten te gebruiken. De Roll up XXL combineert tenslotte de forse afmetingen van een beurswand met het montagegemak van een Roll Up Banner; uitrollen en klaar!


 Al onze presentatiewanden zijn gemakkelijk op te zetten. De ene wand nog eenvoudiger dan de ander.

Ook jij kunt een beurswand opzetten, ja echt!

Voor het opzetten van onze mobiele beurswanden hoef je echt niet handig te zijn. Wij vinden dat een belangrijke voorwaarde van een goede pop up stand. Een beurswand staat immers maar een paar dagen en moet dus makkelijk op te zetten en af te breken zijn. En te vervoeren! Daarom kost het opzetten van onze beurs- en presentatiewanden gemiddeld slechts 10 minuten, maximaal een kwartier. De ene wall is nog gemakkelijker op te zetten dan de ander (zie afbeelding). In het voorbeeld hieronder laten we zien hoe makkelijk het is om onze meest verkochte presentatiewand op te zetten: de Beurswand Rond.


VOORBEELD:

Opzetten Beurswand Rond (ca. 10 minuten)


STAP 1: Frame uitvouwen en vastklikken
Deze beurswand vervoer je in een stevige case op wieltjes. Haal het aluminium frame uit de case en vouw deze uit. Klik het frame vervolgens in elkaar.  


STAP 2:
Printbanen bevestigen
Met behulp van montage- en mageneetstrips bevestig je de geprinte banen eenvoudig op het frame. Dat begint erop te lijken!    


STAP 3: Bevestig de spots
Bij je presentatiewand leveren wij twee halogeenspots die je wall in elke ruimte optimaal laat uitkomen. Kijk ‘m shinen!


STAP 4: Tover je case om tot balie
Ook krijg je een houten blad meegeleverd. Daarmee tover je de case (waarin je het frame hebt vervoerd) in een handomdraai om tot een professionele balie voor bij je pop up wall! Voor je balie kun je losse prints bestellen.


En het inpakken? Ook daarvoor heb je slechts 10 minuten nodig. Je bergt het frame weer eenvoudig op in de koffer en rijden maar. 


Bekijk ook de visuele gebruikershandleiding van de Beurswand Rond >

 

Geef je stand in een handomdraai een nieuwe look

Heb je een nieuwe huisstijl, een nieuw product of wil je een andere boodschap communiceren met je mobiele beurswand? Geen probleem. Bij Company7 is het mogelijk om een losse opdruk te bestellen zodat je niet een compleet nieuwe beurswand hoeft aan te schaffen.

 

Goedkope beurswand, maar wel van topkwaliteit

Met de beurswanden van Company7 kies je voor kwaliteit. Het frame van onze beurswanden is sterk, licht en voorzien van een drielaags print van uitstekende kwaliteit. Wij bedrukken full color en in de hoogste resolutie waardoor je bent verzekerd van een haarscherpe opdruk. Waarom onze beurswanden toch zo goedkoop kunnen zijn? Doordat wij een bedrijf zijn met weinig overhead en een geringe winstmarge. Zo gaan kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand. Wij kunnen beurswanden binnen een week leveren, dus het is handig daarmee rekening te houden bij de planning van je beurs of evenement.

 

Wij maken pop up stands sinds 1997

Company7 bestaat ruim twintig jaar. Die ervaring zie je terug in onze kwaliteit en onze reviews. Want welke mobiele beurswand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect en multifunctioneel product. Want behalve voor beurzen, zijn pop up walls ook ideaal voor demonstraties en presentaties.

 Al honderden tevreden klanten gingen voor:

 • een professionele uitstraling

 • gebruiksgemak

 • haarscherpe bedrukking

 • uitstekende kwaliteit

 • de lage (de laagste!) kosten

 

Bestel nu, dan gaan wij direct aan de slag met jouw pop up wand. En heb je vragen? Stel ze gerust via e-mail, telefoon of Whatsapp.

 

Kwalitatieve beurswanden, pop up-displays en presentatiewanden tegen de laagste internetprijs, dat is Company7.