Beurswanden

Beurswanden van Company7; die zijn geweldig.. en goedkoop!

  • Laagste prijs beurswanden - dus ook op internet!
  • Makkelijk op te zetten - 10 minuten
  • Hoge kwaliteit print!
  • Snelle levering - 5-6 werkdagen
  • de Beurswand wordt gratis geleverd
  • Gratis sterke transportkoffer
  •  

Er zijn verschillende beurswanden;

 

Het uitvouwbare systeem is van hoogwaardige kwaliteit en de printbanen zijn drie-laags (De beste kwaliteit verkrijgbaar) De Beurswand is zeer gemakkelijk op te zetten, binnen enkele minuten heeft u een schitterende bedrijfspresentatie! Deze wand wordt compleet geleverd, inclusief verlichting, full-colour print en een handige transportkoffer. Op deze Beurswanden zit standaard één jaar garantie Het opzetten is vrij eenvoudig en de beurswand is makkelijk mee te nemen in de transportkoffer (gratis bij geleverd)

Beurswanden, pop up displays en presentatie wanden verkopen wij tegen de laagste internetprijs!

Wij bieden je de ruimste keuze van Nederland. Van ‘low-budget’ tot ‘state-of-the-art’: je kiest bij ons het systeem dat perfect aansluit op jouw wensen.

Gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde koffer op wieltjes
Onze beurswanden en presentatiesystemen zijn zo populair omdat ze gemakkelijk zijn mee te nemen en handig zijn in gebruik. Je bergt ze op in een handige transportkoffer of tas en ze zijn al in 5 tot 20 minuten klaar voor gebruik. Daarbij zijn ze ook nog eens gemakkelijk aan te passen aan je persoonlijke wensen. Heb je een nieuwe huisstijl of heb je een ander product? Geen probleem. Door het aanbrengen van nieuwe panelen of doeken heb je in no-time een nieuwe look. 

De voordelen van een beurs- of presentatiewand van Company7 op een rij:
• - Compleet met koffer en verlichting zonder meerprijs
• - Meerdere prijsniveaus 
• - Eenvoudig op te bouwen zonder gereedschap
• - Handig mee te nemen in handige rolkoffers of tassen
• - Panelen of doeken gemakkelijk te vervangen

Prints bepalen de uitstraling van je beurswand
De full colour bedrukte panelen brengen je boodschap professioneel over. Omdat de productie ervan in veel gevallen specialistisch werk is doen we dit in eigen huis met de modernste printmachines en computergestuurde snij-robots.

Gemak is het ‘toverwoord’

Een beurswand gebruik je op locatie en moet daardoor eenvoudig in gebruik zijn. Onze beurswanden worden gekenmerkt door hun gebruiksgemak. Beurswanden van Company7 zijn makkelijk mee te nemen (complete beurswand past in 1 koffer) en op te zetten. Ook het inpakken
is eenvoudig waardoor je slechts 10 minuten na afloop van de beurs je wand hebt opgeborgen in de
koffer. Met de beurswanden van Company7 kies je ook voor kwaliteit. De beurswand is sterk, licht
en voorzien van een print van uitstekende kwaliteit. Wij printen full color en in de hoogste resolutie
waardoor je bent verzekerd van een haarscherpe opdruk. Wij kunnen beurswanden leveren binnen
een week dus het is handig om daarmee rekening te houden bij de planning van je beurs of
evenement. Bij de volgende beurs een andere opdruk? Bij Company7 is het mogelijk om een losse
opdruk te bestellen zodat je niet een compleet nieuwe beurswand hoeft aan te schaffen. Waarom
onze beurswanden zo goedkoop zijn? Company7 is een bedrijf met een lage overhead en een geringe
winstmarge. Daardoor gaan bij ons kwaliteit en een scherpe prijs altijd hand in hand.

Beurswanden online kopen bij Company7
Beurswanden van Company7 zijn supervoordelig. Ze worden in hoge resolutie geprint! Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt of de wand die je stand compleet maakt. We bieden meerdere varianten aan én als extra service losse prints. Het meest besteld zijn de rechte en gebogen wanden. De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van een beurswand met het montagegemak van een Roll Up Banner. Zoek je een beurswand die extreem laag geprijsd en milieuvriendelijk is? Kies dan de opvallende Re-board wand. Ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de super lichte Zipper wand een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Solide en industrieel is het beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken. Wordt jouw beursframe regelmatig gebruikt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je af en toe graag van print wisselt. Voor de Zipper, de gebogen beurswand en de rechte beurswand bieden wij losse doeken aan. En voor de opbergkoffer behorend bij de beurswanden kun je zelfs losse prints bijbestellen. Welke wand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. 

Kom goed voor de dag met de beurswanden van Company7!

De beurswanden van Company7 zijn van sterk materiaal en de hoogst mogelijke printkwaliteit. Daarmee is het een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf. En niet onbelangrijk, ze zijn beschikbaar tegen zeer scherpe prijzen. Om de beurswand af te kunnen stemmen op je specifieke situatie zijn ze verkrijgbaar in drie formaten, te weten: 3x3 (printmaat 336,5 x 223,5cm), 4x3 (printmaat 403,8 x 223,5cm) en 5x3 (printmaat 471,1 x 223,5cm).

Je kunt daarbij kiezen voor alleen de losse print of een compleet systeem inclusief display. Je bepaalt zelf de kleur, de afbeelding en/of het logo. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs. De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Company7 levert de beurswanden compleet, inclusief vervoerskoffer, verlichting en houten blad. Daarnaast mag je uiteraard rekenen op onze service en kun je ons altijd bellen of mailen voor aanvullende vragen!