Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Beurswand (meest verkocht)
Beurswand (meest verkocht) Beurswand (meest verkocht) Beurswand (meest verkocht) Beurswand (meest verkocht) Beurswand (meest verkocht) beurswand vergelijker

 

 

Beurswand (meest verkocht)

 9 uit 1018 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 799,00 Incl. BTW: € 966,79

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden

Onze "meest verkochte" beurswanden!
Deze beurswanden passen in elke auto, de vervoerskoffer staat op wielen dus die neem je makkelijk mee naar binnen en je zet de beurswand in 10-15 minuten op. De beurswanden zijn dus reuze handig in gebruik. Beurswanden kunnen wij leveren met 3 werkdagen (normale levertijd is 5 werkdagen). Wij printen onze beurswanden met UV bestendige inkten, dus je krijgt de aller-mooiste kleuren op je beurswand tegen de laagste prijzen online!"Mijn beurswand overal en eenvoudig op te zetten i.p.v. uren klussen op de beursvloer, handig!"Wij printen onze beurswanden met UV bestendige inkten 
Gratis bezorgd, ook in België 
Gratis bestandscontrole
Gratis proef, voorstel per email
Beurswanden zijn incl vervoerskoffer, verlichting, houtenblad.
Levertijd is 3 tot 5 werkdagen

Afmeting print beurs wand
3x3: totale printmaat 336,5x223,5cm
4x3: totale printmaat 403,8x223,5cm
5x3: totale printmaat 471,1x223,5cm

Productbeschrijving

Details

Beurswand goedkoop online kopen bij Company7

De Pop Up Curveds zijn gebogen enkelzijdige beurswanden. D.m.v. montage- en magneetstrips wordt de print, Easy Panel 400 micron, in banen op het frame bevestigd. Bij de bestelling van een beurswand ontvangt u twee halogeenspots en een koffer. Met het meegeleverde houten bovenblad kunt u de koffer transformeren tot een balie. Op verzoek kunnen wij hiervoor ook een print leveren. Is deze beurswand niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze andere modellen beurswanden.

Materiaal beurswand; geanodiseerd aluminium
Afmeting print 
- Netto gewicht complete beurswand is ca. 30kg.
- Montagetijd ca. 15 minuten
- Inclusief koffer, houten blad, 2 stuks halogeenspots (150W), magneettape, ophangstrips
- Printmateriaal Easy panel 400mµ enkelzijdig full color bedrukt (600dpi)
- Afwerking: Banen worden machinaal uitgesneden en vervolgens voorzien van magneetband en ophangstrip
- Aanleveren bestand beurswand, graag als 1 beeld, niet als losse beelden, bij de panelen: de meeste linker en rechter dien je rekening te houden met 50% verlies op de zichtmaat m.a.w. de zijkanten lopen rond en door naar de achterkant, hou daarom tekst en logo's in het midden gedeelte van de wand.

 

De koffer van een Beurswand verandert u eenvoudig in een bijpassende opvallende balie met een kofferprint:

  • 73,5x175cm, zichtmaat aan voorzijde is +/- 60cm.
  • Gemaakt van Easy Panel, hetzelfde materiaal als de Pop-up wand.
  • Print is aan de achterzijde afgewerkt met klittenband.

Gebruiksaanwijzing beurswanden PDF

 

Beurswanden

Beurswand eenvoudig opbouwenMakkelijk is het "toverwoord"
Beurswanden zijn "nogal" makkelijk inzetbaar omdat ze makkelijk zijn om mee te nemen (past compleet in 1 koffer) en onze beurswanden zijn nogal makkelijk op te zetten maar ook in te pakken. Dus na je evenement of beurs kun je binnen 10 minuten de complete beurswand weer in een koffer bergen. Je koopt kwaliteit, de wand is sterk, licht en de print is geweldig. De prints zijn full colour, op de hoogste resolutie. Dit zorgt voor een haarscherpe opdruk, dus ook als je dichtbij staat.

Wij leveren binnen een week, dus houd wel rekening met je planning. Dan nog even een veel gestelde vraag over onze beurswanden: Waarom zijn die van jullie zoveel goedkoper (deze horen wij zo vaak...) - Wij zijn zo goedkoop omdat onze overhead laag is en omdat een andere partij misschien "iets" meer wil verdienen..

Wij verkopen wekelijks beurswanden, we kunnen snel leveren, we zijn de goedkoopste en onze wanden hebben een fantastische opdruk!

Wij leveren deze producten gratis in geheel Nederland en België, omdat ze mobiel zijn zijn ze zo populair, makkelijk om op te zetten en wanneer je een nieuwe opdruk op je beurswand wil dan is dat achteraf los bij te bestellen. M.a.w. je kunt een nieuwe print op los of extra bij bestellen, hiervoor hoef je dus geen compleet nieuwe beurswand voor aan te schaffen.

 

Beurswanden van Company7 zijn supervoordelig.

 

De beurswanden wordt op hoge resolutie geprint! Goedkoop een beurswand kopen? Check onze webshop!

Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Of de wand die je stand compleet maakt. We bieden meerdere varianten aan én extra, losse prints. Het bekendst zijn de variaties recht en gebogen. De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van een beurswand met het montagegemak van een Roll Up Banner. Zoek je een beurswand die extreem laag geprijsd en milieuvriendelijk is? Kies dan de opvallende Re-board wand. Ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de super lichte Zipper wand een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Solide en industrieel is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken.

Wisselen van doek

Wordt jouw beursframe regelmatig gebruikt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je af en toe graag van print wisselt. Voor de Zipper, de Gebogen en Rechte beurswand bieden wij losse doeken aan. En voor de opbergkoffer kun je zelfs losse prints bijbestellen. 


Voor elke toepassing

Welke beurswand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. Geen ruimte voor een grote beurswand? Val dan op met onze roll-up banners van hoge kwaliteit.


Kom goed voor de dag met de beurswanden van Company7!

De beurswanden van Company7 zijn van sterk materiaal en de hoogst mogelijke printkwaliteit. Een uitstekend visitekaartje voor je bedrijf. En niet onbelangrijk, de beurswanden zijn beschikbaar tegen zeer scherpe prijzen. Verkrijgbaar in een drietal formaten, te weten: 3x3 (printmaat 336,5 x 223,5cm), 4x3 (printmaat 403,8 x 223,5cm) en 5x3 (printmaat 471,1 x 223,5cm). Je kunt daarbij kiezen voor alleen de losse print of een compleet systeem inclusief display.

Je bepaalt zelf de kleur, de afbeelding en/of het logo, hiervoor rekenen wij geen meerprijs. De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Company7 levert de beurswanden compleet, inclusief vervoerskoffer, verlichting en houten blad. Daarnaast mag je uiteraard rekenen op onze service en kun je ons altijd bellen of mailen voor je aanvullende vragen!  

 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: