Beurswand - Zipper
Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper Beurswand - Zipper beurswand vergelijker

 

 

- Eigen contactpersoon - Meer dan 20.000 tevreden klanten - Gratis verzending vanaf €99,00 - Gratis bestandscontrole - Levertijd 4-5 werkdagen - Alleen kwaliteitsproducten - Standaard geprint met UV inkt - Productie in Dokkum

 

Beurswand - Zipper

 8,9 uit 721 reviews 

In voorraad

Excl. BTW: € 579,00 Incl. BTW: € 700,59

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(aanleveren bestand kan ook na je bestelling)

* Verplichte velden

Beurswand - Zipper van Company7 zijn goedkoop, zijn sterk en worden geprint op hoge kwaliteit. De levertijd van de beurswanden zijn 5 werkdagen, dus maandagochtend bestellen is de vrijdag erop geleverd!

 

Hoogst mogelijke kwaliteits print 
Gratis bezorgd, ook in België 
Gratis bestandscontrole
Gratis proef, voorstel per email
Beurswand Zipper is incl vervoerstas & verlichting
Levertijd is 5 werkdagen

Afmeting 
Medium, gebogen 300 x 230cm

Large, gebogen 400 x 230cm 

Extra Large, gebogen 500 x 230cm

Productbeschrijving

Details

Beurswand - De Zipper!

Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Óf de wand die je stand compleet maakt. Ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de super lichte Zipper wand een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek.

Templates

Een beurswand Zipper is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Óf de wand die je stand compleet maakt. In beide gevallen is de Zipper een absolute aanrader. Dit beurswandsysteem bestaat uit een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Het gehele frame is eenvoudig te monteren waarna de hoes (met daarop je persoonlijke ontwerp) over het frame getrokken kan worden. Een hoogwaarde print van het door jou gewenste ontwerp is uiteraard zonder meerprijs. De templates voor de prints zijn te downloaden op onze website. 

Deze gebogen beurswand is verkrijgbaar in drie verschillende formaten (300x230cm, 400x230cm en 500x230cm). De goedkoopste variant is al verkrijgbaar voor € 649,-. Voor deze prijs mag je ook rekenen op de bijbehorende verlichting en een handige tas om het gehele systeem veilig in te kunnen vervoeren. Na je bestelling krijg je een gratis proef/voorstel per email, waarna je kunt besluiten of je een definitieve bestelling plaatst. Als dat het geval is mag je na 5 werkdagen de levering van deze fraaie beurswand verwachten.   

Met de beurswand Zipper ben je verzekerd van een uiterst professionele stand. Maar zoals je weet wedden we bij Company7 niet op één paard. In onze webshop vind je een breed assortiment aan beurswanden waardoor de keuze kan worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Waan je al even op een beurs en wandel online rustig langs onze stands. Wij wensen je in ieder geval alvast een succesvolle beurs, met hopelijk een beurswand van Company7!  

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (0519 222600) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand.
- Graag de teksten omzetten naar lijncontouren.
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een JPG, GIF of een BMP bestand. 
Meer informatie op onze FAQ pagina 

 

Levertijden
- De gemiddelde levertijd is 5 werkdagen, sommige producten kunnen we met spoed leveren (klik)

 

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €15,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: