Beachflags
Beachflags Beachflags Beachflags Voorbeeld beachflags voor de Rabobank beachvlaggen Beachflags Beachflags Beachflags bedrukken Beachflags Longlife vlaggendoek Beachvlaggen van Company7 Opbergtas en stok Beachflags

 

 Altijd je eigen contactpersoon (Gerbrand)
 Meer dan 20.000 tevreden klanten
 Gratis verzending vanaf €99,00 (NL en BE)
 Gratis bestandscontrole
 Levertijd keuze 1, 2 of 5 werkdagen
 Alleen hoge kwaliteitsproducten
 Standaard geprint met UV bestendige inkten
 Productie in Dokkum, Friesland

 Je kunt het bestand ook uploaden na je bestelling!

 

 

Beachflags

 8,9 uit 883 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 60,00 Incl. BTW: € 72,60

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden

Beachflags kunnen we leveren met 2 werkdagen, dat is Inclusief gratis draagtas voor de poles voor de beachflags en gratis bestand controle. Standaard levertijd beachflags is 5 werkdagen, verzenden van beachflags is vanaf €100,- gratis!


Productbeschrijving

Details

Beachflags bedrukken? Beachvlaggen bestellen? Doe het goedkoop bij Company7!

Een beachflag bestellen die goedkoop is maar wel van goede kwaliteit? Zoek dan niet verder, want dan kun je het beste bij ons een beachflag kopen. Company7 staat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hieronder leggen we uit waarvoor beachvlaggen geschikt zijn en hoe ze in elkaar zitten. Heb je daarna nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag persoonlijk al je vragen over het bedrukken en bestellen van beachflags. 

 

7 zekerheden als wij je beachflag mogen bedrukken:

 • Gratis bestandscontrole, wij checken je ontwerp
 • Gratis verzending vanaf 100,- euro
 • Gratis verschillende ontwerpen aanleveren
 • Snelle levertijd: 2 tot 5 werkdagen
 • Goedkoop en goed; de beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Hoogwaardig materiaal; Longlife vlaggendoek
 • Prijzen inclusief opdruk en draagtasje, exclusief btw

 

Waarom een beachflag kopen?

3 redenen om een beachflag te bestellen

Waarom veel bedrijven beachflags kopen? Allereerst omdat beachflags super praktisch zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld zowel binnen als buiten gebruikt worden, waardoor je bespaart op je reclamemateriaal. Daarnaast zijn beachvlaggen in een handomdraai op te zetten en weer op te bergen. Een beachvlag bestaat namelijk slechts uit een stok (pole), doek en poot. Bovendien is ook de stok demontabel waardoor het geheel nog minder plaats inneemt.

Wist je dat beachflags geschikt zijn voor buiten én binnen?

Een tweede reden om een beachflag te kopen: het zijn echte eyecatchers, ze vallen op! Met beachvlaggen laat je een plek al van ver opvallen en geef je deze een professionele uitstraling. Denk aan de entree van jouw winkel, een beursstand, kraam op de markt, een team op een grote werkvloer, een podium, of een buitenactiviteit. Beachflags duiden iets aan, laten een plek opvallen, kunnen een korte boodschap meegeven, maar zorgen bovenal voor herkenbaarheid. 

Tip: Houd de tekst op je beachflag beperkt. Beachflags worden niet gelezen maar herkend en gescand.

De derde reden voor het bestellen van beachvlaggen: de uitstekendeprijs-kwaliteitsverhouding. Een beachflag is goedkoop (zeker bij Company7), multi-inzetbaar binnen en buiten, en is sterk. Bovendien krijg je bij Company7 korting op beachflags naarmate je orderaantal toeneemt. Kortom: met een beachflag ben je niet alleen in aanschaf goedkoop uit, ook op lange termijn besparen beachflags je geld. 

 

Technische eigenschappen van beachvlaggen


Materiaal doek: Longlife

De doeken van onze beachflags zijn van Longlife. Een sterke stof die rondom niet omzoomd hoeft en daardoor altijd strak is afgewerkt. De stof rafelt niet en gaat daardoor meestal langer mee dan een beachflag van ‘Flag’ die wel omzoomd is. We hebben vier voordelen van Longlife voor je op een rijtje gezet.

‘Longlife’ ten opzicht van ‘Flag’ materiaal:

 • Hogere kwaliteit 

 • Dezelfde scherpe prijs

 • Langere levensduur

 • Strakkere afwerking

 • Rafelt niet 

Beachflags worden altijd enkelzijdig bedrukt (sublimatie) met een doordruk van 95%, de achterkant is dus in spiegelbeeld. Het ontwerp van je beachflag kan doorlopen op de tunnel (ook wel pocket genoemd), hierin wordt de stok in het doek geschoven. Je kunt ook alleen de vlag (zonder stok en onderstel) bij ons bestellen.

Template beachflags kun je hier downloaden


Materiaal stok: fiberglass

De stok (of pole) van onze beachflags is gemaakt van fiberglass. Fiberglass, oftewel glasvezelversterkte kunststof, is supersterk. Dus laat die zeewind maar komen. Het materiaal is ook relatief licht, waardoor een beachflag gemakkelijk op te zetten is. Of het lichte materiaal een probleem is bij harde wind? Nee. Een stevige poot, plaat of pen houdt je beachflag namelijk op zijn plaats.


Onderstel van een beachflag 

Het beste onderstel voor jouw beachflag is afhankelijk van de ondergrond en of de beachflag binnen of buiten staat. Er zijn verschillende accessoires voor beachflags beschikbaar. Hieronder zetten we de opties en toepassingen op een rij:


Model beachflag

Kies de beachflag die het best past bij jouw locatie, boodschap of merk. De strakke Straight Flag, de langwerpige beachflag, is ons populairste model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlak om je boodschap uit te dragen en met de Waveflag val je extra op. Dit type heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje omkijkt.

straight flag, dropflag, waveflag,


Formaat beachvlaggen

Onze beachflags zijn verkrijgbaar in acht verschillende formaten. Van klein naar groot:


Jouw beachflag goedkoop bestellen en bedrukken!

Bestel jouw beachflag goedkoop bij Company7. In onze online-bestelmodule kies je eenvoudig een maat, type vlag, onderstel, het aantal beachvlaggen en upload je het ontwerp. Je kunt ook na het bestellen je bestanden uploaden. Wij controleren altijd handmatig het aangeleverde bestand en kunnen je gratis een proefdruk per mail sturen. Ook voor beachflag spoedlevering.

Bestel nu of stel ons je vraag.  

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: