Beachflags

Prijs incl BTW €60,50

Je bent op zoek naar goedkope Beachflags? Welkom bij Company7- de Reclamemakers uit Dokkum, Friesland. Wij zijn al meer dan 15 jaar leverancier van o.a. beachflags maar ook vlaggen en andere reclamdoeken en borden.

Beachflags worden compleet afgewerkt.
Prijs beachflags: Vlag, opdruk, pole (stok) en draagtasje
Beachvlaggen worden full colour geprint
Verschillende opdrukken is geen probleem, geen meerprijs
Prijzen excl BTW en Gratis verzending vanaf €100,00 
Hoogwaardig materiaal, Longlife vlaggendoek
Levertijd beachflags: 4-5 werkdagen
GRATIS bestandscontrole

Beachflags worden altijd enkelzijdig geprint met een doordruk van 95%, de achterkant is dus in spiegelbeeld. Door gebruik van hoogwaardig materiaal krijg je met een beachflag van Company7 een longlife vlaggendoek tot je beschikking. De beachflags zijn verkijgbaar in acht verschillende formaten, waarbij het meest gekozen formaat 65x315 cm is. En ook hier geldt bij een grotere afname een interessante korting op de stuksprijs van deze fraaie vlaggen. De prijzen zijn inclusief de vlag, de opdruk, de stok en een handig draagtasje.

De voordelen van Beachflags

  1. Goedkoop
  2. Makkelijk mee te nemen
  3. Duidelijke boodschap
  4. Snelle levertijd van 4 werkdagen
  5. Kwaliteits materialen

Er is altijd wel een goede reden om na te denken over de manier waarop je jezelf presenteert aan de buitenwereld. Company7 helpt je graag mee om je onderneming nog beter op de kaart te zetten. Dit doen we met een breed assortiment  producten waarbij persoonlijke invulling en een scherpe prijs hand in hand gaan. De beachflag past precies in dat plaatje en geeft je een kans om met een lage investering een uniek promotiemiddel aan te schaffen. Enthousiast? Toch nog vragen? Wij staan je graag te woord. Want hoe de vlag er ook bij hangt, bij Company7 mag je rekenen op expertise en een uitstekende service!

 

Voor al je beachflags, beurswanden, makelaarsborden en bouwhekdoeken (en veel meer ;-)

Online reclamemateriaal bestellen, top kwaliteit en hele lage prijzen!