Vragen? 0519 - 222 600 of mail naar info@company7.nl - Hemelvaart: geen bezorgingen

Akoestische paneel (met eigen print)
Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print) Akoestische paneel (met eigen print)

 

 

Akoestische paneel (met eigen print)

 9 uit 1018 reviews 

Vragen? Bel Gerbrand: 088 770 6 770 of info@company7.nl

In voorraad

Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(Meerdere bestanden of bestand groter dan 20 MB? dan graag je bestand aanleveren/uploaden na je bestelling)

* Verplichte velden


Akoestische panelen met eigen print


Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met akoestische panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving!


Met Akoestische panelen kun je in alle rust online vergaderen, zonder galm of hard gelui. Maar ook rustig thuis werken og wonen zonder dat alles hard klinkt! Een rustige werk- en woonsfeer verlaagt stress, zorgt voor minder afleiding en een hogere productiviteit op de (thuis)werkvloer. Uiteraard kun je deze panelen ook inzetten voor in de keuken, woonkamer of waar het ook maar galmt galmt galmt...


Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. De akoestische print zit in een geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set, die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Door het anodiseren heeft het frame een slijtvaste laag en gaat het super lang mee.Prijs is incl hoge kwaliteit opdruk!
Altijd full color geprint
Intense kleuren zonder weerkaatsing van de zon
Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken
Akoestische panelen met hoge geluidsabsorptie
Voorzien van eenvoudig te monteren frame
Gemiddelde levertijd 5 werkdagen
GRATIS bestandscontrole
Geen bestand? geen probleem, mail ons even met je idee, we reageren snel!

- Opzoek naar een afbeelding? Check Depositphotos
We hebben dan alleen de "ID" nodig van de foto, het kopen van de foto doen wij dan wel!

 Of check de gratis te downloaden bestanden van het Rijksmuseum of via Google ArtsProductbeschrijving

Details

Toepassing Interieur, kantoorruimtes, scholen, horeca etc.
Minimaal formaat (cm) 20 x 20
Maximaal formaat (cm) 230 x 160
Kleur frame Zwart (geanodiseerd)
Materiaal frame Aluminium
Akoestisch materiaal 100% recyclebaar polyester toplaag en de backing is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken
Profieldikte (mm) 30
Binnen / Buiten Binnen
Akoestische waarden (AW) 0,65
 
Galmmmmm 

Teveel nagalm zorgt ervoor dat mensen een ruimte ongezellig en minder prettig leefbaar vinden. Of zich slecht kunnen concentreren. De oplossing op maat en met een mooie print zijn Akoestische panelen. Maak het jezelf comfortabel Goede akoestiek maakt het werken, recreëren en leven veel comfortabeler. Een Akoestisch paneel aan de wand of plafond zorgt ervoor dat geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en dat de nagalmtijd in die ruimte verkleind wordt. Natuurlijk remmen meubels, gordijnen en vloerbedekking ook geluidsgolven af. Met Akoestische panelen kun je de nagalmtijd nog verder naar beneden brengen.

AKOESTISCHE PANELEN VOOR EEN FUNCTIONEEL EN GEPERSONALISEERD INTERIEUR

Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun je voor jouw klanten ook echt iets moois neerzetten.

EEN SLIMME TOEVOEGING

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij Akoestische panelen. Dankzij Akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

UITERLIJK EN INNERLIJK IN PERFECTE SAMENHANG

Bij Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame dat je in variabele formaten kunt bestellen. Je krijgt een complete set geleverd die je niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Het meest optimale resultaat krijg je als je het geheel aan wanden ophangt met behulp van een ophangplaat. Akoestische panelen komen daarbij 2 cm van de ondergrond te hangen en dit zorgt voor extra demping dankzij luchtspouw. Je kunt Akoestische panelen ook vastschroeven aan de wand. Dit zorgt voor net iets minder demping, maar nog steeds met voldoende geluidsabsorptie. 

GEMAAKT VAN GERECYCLEDE SPIJKERBROEKEN

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Dat is beduidend meer dan bijvoorbeeld een Textielframe gevuld met akoestisch materiaal.

AKOESTISCHE PANELEN EN BRANDWERENDHEID

De aankleding in vertrekken mag geen brandgevaar opleveren volgens het Bouwbesluit. Dit gevaar is volgens het besluit ‘niet aanwezig als de aankleding een ondergeschikte bijdrage aan het brandgevaar levert'. Akoestische panelen worden in ruimtes vaak in een paar m2 toegepast en volgen daarmee deze regels. Daarnaast voldoen sommige onderdelen van het Akoestische paneel aan bepaalde brand- en rookklasse eisen, zoals de achterplaat en het aluminium frame.

 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (088 770 6 770) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand of een drukklaar PDF bestand.
Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan. (aanleveren bestand kan ook na je bestelling)
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een lage resolutie bestand JPG bestand. (hoge resolutie kan dus wel)
Meer informatie op de pagina (nieuw venster)

Ik wil meerdere ontwerpen/bestanden aanleveren/uploaden, kan dat?
Ja, dat kan - Plaats op je eigen PC of Apple computer de bestanden in 1 map en maak er een ZIP bestand van, deze kun je ook uploaden!
(bestanden in een map plaatsen, op de map gaan staan, rechtermuisknop, "comprimeer" en klaar.

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €9,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden