Akoestische panelen
Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen Akoestische panelen

 

 

- Eigen contactpersoon - Meer dan 20.000 tevreden klanten - Gratis verzending vanaf €99,00 - Gratis bestandscontrole - Levertijd 4-5 werkdagen - Alleen kwaliteitsproducten - Standaard geprint met UV inkt - Productie in Dokkum

 

Akoestische panelen

 8,9 uit 721 reviews 

In voorraad

Excl. BTW: € 135,00 Incl. BTW: € 163,35

Lever je bestanden bij voorkeur aan in PDF of eventueel een hoogwaardig JPG-bestand, voor alle afwerkingen geldt 1 cm afloop rondom. Lever je bestanden zónder snijtekens aan.
(aanleveren bestand kan ook na je bestelling)

* Verplichte veldenAkoestische panelen


Met Akoestische panelen kun je in alle rust vergaderen of werken op school, kantoor of in een callcenter. Een rustige werksfeer verlaagt stress, zorgt voor minder afleiding en een hogere productiviteit op de werkvloer. Bovendien genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater met een goede akoestiek. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar aan bij.
Onderstaand is de prijs per m2
, deze past zich automatisch aan als u uw gegevens hieronder invult,


Prijs is incl hoge kwaliteit opdruk!
Altijd full color geprint

Intense kleuren zonder weerkaatsing van de zon
Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken
Akoestische panelen met hoge geluidsabsorptie
Voorzien van eenvoudig te monteren frame
Gemiddelde levertijd Spandoeken 5 werkdagen
GRATIS bestandscontrole


Productbeschrijving

Details

Toepassing Interieur, kantoorruimtes, scholen, horeca etc.
Minimaal formaat (cm) 20 x 20
Maximaal formaat (cm) 230 x 150
Kleur frame Zwart (geanodiseerd)
Materiaal frame Aluminium
Akoestisch materiaal 100% recyclebaar polyester toplaag en de backing is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken
Profieldikte (mm) 30
Binnen / Buiten Binnen
Akoestische waarden (AW) 0,65
 
Galmmmmm 

Teveel nagalm zorgt ervoor dat mensen een ruimte ongezellig en minder prettig leefbaar vinden. Of zich slecht kunnen concentreren. De oplossing op maat en met een mooie print zijn Akoestische panelen. Maak het jezelf comfortabel Goede akoestiek maakt het werken, recreëren en leven veel comfortabeler. Een Akoestisch paneel aan de wand of plafond zorgt ervoor dat geluidsgolven beter worden geabsorbeerd en dat de nagalmtijd in die ruimte verkleind wordt. Natuurlijk remmen meubels, gordijnen en vloerbedekking ook geluidsgolven af. Met Akoestische panelen kun je de nagalmtijd nog verder naar beneden brengen.

AKOESTISCHE PANELEN VOOR EEN FUNCTIONEEL EN GEPERSONALISEERD INTERIEUR

Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kun je voor jouw klanten ook echt iets moois neerzetten.

EEN SLIMME TOEVOEGING

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij Akoestische panelen. Dankzij Akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij. Kortom: je zorgt niet alleen voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving.

UITERLIJK EN INNERLIJK IN PERFECTE SAMENHANG

Bij Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame dat je in variabele formaten kunt bestellen. Je krijgt een complete set geleverd die je niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten. Het meest optimale resultaat krijg je als je het geheel aan wanden ophangt met behulp van een ophangplaat. Akoestische panelen komen daarbij 2 cm van de ondergrond te hangen en dit zorgt voor extra demping dankzij luchtspouw. Je kunt Akoestische panelen ook vastschroeven aan de wand. Dit zorgt voor net iets minder demping, maar nog steeds met voldoende geluidsabsorptie. 

GEMAAKT VAN GERECYCLEDE SPIJKERBROEKEN

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Dat is beduidend meer dan bijvoorbeeld een Textielframe gevuld met akoestisch materiaal.

AKOESTISCHE PANELEN EN BRANDWERENDHEID

De aankleding in vertrekken mag geen brandgevaar opleveren volgens het Bouwbesluit. Dit gevaar is volgens het besluit ‘niet aanwezig als de aankleding een ondergeschikte bijdrage aan het brandgevaar levert'. Akoestische panelen worden in ruimtes vaak in een paar m2 toegepast en volgen daarmee deze regels. Daarnaast voldoen sommige onderdelen van het Akoestische paneel aan bepaalde brand- en rookklasse eisen, zoals de achterplaat en het aluminium frame.

 

Vragen en antwoorden

Voor vragen kun je uiteraard bellen (0519 222600) of mailen!

Welk bestand moet ik aanleveren voor het drukken/printen van een product?
- Een illustrator bestand, .EPS of een .ai bestand, of een drukklaar PDF bestand.
- Graag de teksten omzetten naar lijncontouren.
- Wij kunnen geen materialen printen/drukken met een JPG, GIF of een BMP bestand. 
Meer informatie op onze FAQ pagina 

 

Levertijden
- De gemiddelde levertijd is 5 werkdagen, sommige producten kunnen we met spoed leveren (klik)

 

Geen verzendkosten 
- vanaf €100,00 anders €15,00 ongeacht de inhoud van je bestelling.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor dit product? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw gegevens

Uw aanvraag

* Verplichte velden